Șef peste Șefi la Poliția Locală Sector 2

Nu știu despre voi, dar eu când o să mă fac mare vreau să mă fac polițistă. Visul meu e să lucrez într-o instituție mare, cu 352 de angajați, din care 36 sunt șefi. M-am documentat și singura instituție în care aș putea lucra în condiții decente, să am mașină, să opresc să mănânc la fast-food, să am girofar și să nu fac nimic, este Instituția Poliției Locale a Sectorului 2.

Ia uite ce atribuții aș avea: aș fi șefă în domeniul ordinii şi liniştii publice, pazei bunurilor, protecţiei mediului şi activităţii comerciale, dar aș controla și circulaţia pe drumurile publice, disciplina în construcţii, afişajul stradal și evidenţa persoanelor. Tare, sau ce?

Aici toate atribuțiile instituției, dacă vă interesează.

Ideea e că eu îmi amintesc de o situație, destul de penibilă de altfel, în care eu am reclamat niște spărgători de semințe. Am sunat ca omul la Poliția Locală a Sectorului 2, mi-am dat toate datele de identificare, am declarat pe proprie răspundere care este culoarea preferată, mâncarea favorită și ce hobby-uri am. După jumătate de oră de vorbit la telefon, operatoarea îmi dă vestea cea mare. Așteptați că vă trimitem un echipaj. 🙂

După o oră a venit echipajul care mă sună să cobor să semnez procesul verbal de constatare. Cobor. În fața blocului coji de semințe ca-n grajd. Spărgătorii nicăieri.

Echipajul: (către mine) „Doamnă, dumneavoastră sunteți conștientă că vă putem amenda pentru că ne-ați sesizat degeaba!”

Eu: (perplexă) Domnilor dumneavoastră sunteți conștienți că nu eu am lăsat cojile astea pe jos și că până ați venit dumneavoastră, cei care au făcut mizeria asta au plecat….”.

Echipajul: Da’ noi cum putem fi siguri? (…)

Oricum, ideea bună în toată harababura asta este că în cadrul Poliției Locale a Sectorului 2 există: Serviciu Financiar și Licitații, Birou Resurse Umane, Birou Relații Publice, Birou Contravenții, Serviciu Administrativ, 6 Servicii de Monitorizare și Supraveghere Video, Serviciu Baze de Date, Serviciu Dispecerat și Registratură, Serviciu de Managementul Calității, Birou de Evidența Populației, Serviciu de Elaborare Regulamente, 2 Servicii de Ordine Publică, 4 Birouri de Ordine Publică, 2 Servicii Circulație, Serviciu de Pază Obiective, 2 Birouri de Pază Obiective, Serviciu de Control Comercial, Serviciu de Protecția Mediului și Serviciu de Disciplină în Construcții. Peste toate astea sunt 4 Directori și 1 Director General.

Aici aveți organigrama cu link și mai jos găsiți și o poză. Îmi cer iertate pentru calitate, dar așa ni le-a pus la dispoziție instituția.

politia locala s2

Iar aici găsiți Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 2 privind oportunitatea înființării mastodontului cu număr de funcții și atribuții.

Ce ziceți? Merită să depun un CV? Ar trebui să aflu și ce salariu dau, nu?

13 gânduri despre “Șef peste Șefi la Poliția Locală Sector 2

  1. Multumesc Seviciului Ordine Publica al Politiei Locale Sector 2,care prin angajatii sai pl.G. Grecia si pl.M. Micu a rezolvat cu promtitudine si profesionalism cazul meu ce a constat in recuperarea portofelului meu cu acte care mi-a fost fura sambata 03/10/2015 in Piata Obor. cu respect Gheorghe Patu

    Apreciază

      1. Pai regulat seara pe langa sputalul de urgenta Floreasca ,oamenii nu au unde parca masina,ca deh e Romania ,si o lasa pe prima banda !tineti cont ca sunt 3 benzi pe sens plus tramvaiul !oameni cu urgente medicale ! (La spital nu poti sa te duci de bine ),ziua mafia parcarilor face ce vrea ,incaseaza cat vrea,fara niciun deranj din partea nimanui ,iar seara ,noaptea agentii Politia Locale sector 2 fotografiaza masinile bietilor oameni ajunsi la spital ,si bineinteles ii amendeaza !deci Atentie la spitalul Floreasca ,costurile nu sunt doar la medici,asistenti ,ci si amenda la politia locala sector 2 ,sau taxa de smecher la parcangii!si nu va ganditi ca e 2 ron taxa !si daca cumva chemi Politia Locala sector 2 ,45 min este timpul de interventie ,si cand vine de fapt tu esti ala vinovat !ca acei oameni au disparut !reapar la 25 secunde dupa ce pleaca echipajul ,si iti rad in nas !daca nu creati locuri de parcare ,numai da ti amenzi la masinile care nu incurca traficul noaptea !sunt atatea masini abandonate !care tin locurile degeaba!

        Apreciază

      2. Aveti perfecta dreptate. Sectorul 2 nu are locuri de parcare suficiente. Este o problema atat de veche si parca inexistenta pentru autoritati.

        Apreciază

  2. MARIAN ENACHE MA NUMESC. AM SALON DE MASAJ IN PIATA VICTORIEI.
    STATI SA VEDETI ALTCEVA STRIGATOR LA CER DESPRE POLITIA LOCALA SECTOR 2. INDIVIZII CU NUMERELE MASINILOR: B 55 HBS DUBA POLITIE LOCALA SECTOR 2
    B 43 CPW POLITIE LOCALA SECTOR 2 JEEP B 31 ELW POLITIE LOCALA SECTOR 2 VIN LA MINE SI MA INTREABA CARE SUNT CELE MAI BUNE FETE CA EI AU NEVOIE DE….INTELEGETI DUMNEAVOASTRA…..

    Apreciază

  3. ASTA FAC POLITISTII LOCALI SECTOR 2 ASTA CA SA VEDETI CU CE SE OCUPA POLITIA LOCALA SECTOR 2 EU AM FETE CARE FAC MASAJ SI ATAT NU MA OCUP CU PROSTITUTIA!!!!!!ASTIA CRED A MA BORDEL IN PIATA VICTORIEI

    Apreciază

  4. Astazi, am avut neplacerea sa vad in piata Delfinului cum 3 domni si o doamna de la Politia Locala sector 2 , doreau sa ia la sectie o femeie batrana, care se plangea sa n-o mai bruscheze ca e operata la coloana.
    In fapt se pare ca doamna a luat atitudine in fata unui vanzator din Piata – probabil a vorbit mai tare fiind nemultumita de acesta si au intervenit cei pe care noi ii platim. Numai ca datorita probabil varstei si a faptului ca a fost transformata in acuzata, doamna ( bunicuta oricarui dintre noi) si-a iesit un pic din fire aducand se pare un injuriu organelor de ordine – pentru care acestia au fost teribil de suparati. – presupunem ca, conform fisei postului e normal sa fii mai tare de inger si sa nu pui la suflet orice vorbulita aruncata de o biata bunicuta suparata – probabil satula sa tot rabde.
    Ma rog, supararea a fost atat de mare, din partea organelor de ordine ca si-au facut un scop in viata sa-i vina de petrecanie „insultatoarei” – desi cei care erau de fata le aduceau aminte ca au pierdut cauza pe drum.
    Dupa ce au lasat-o sa plece la insistentele impaciuitorilor de pe margini – cine stie care si cum din partea cui venea au zis ca o mai intalnesc ei :(.
    In urma celor relatate, stam si ne gandim oare de ce-i platim?
    Ar fi interesant sa vedem si noi activitatea dansilor intr-un an de zile cate astfel de „bunicute” au amendat si cate alte sesizari au rezolvat – ca doar asa se dau primele.

    Apreciază

    1. Buna ziua. Puteti face o solicitare in acest sens si sa solicitati verificarea raportului de caz. De obicei, nu intervin fara motiv, iar „batranele” operate la coloana sunt si unele persoane care fura….E posibil ca adevarul in astfel de cazuri sa fie undeva la mijloc…Insist insa sa faceti o solicitare daca doriti sa aflati mai multe.

      Apreciază

  5. Este multă mizerie,srazi murdare,gunoi depus haotic în spate blocurilor,exemplu,bl.P7,din bd.Mihai Bravu 88A,spatiile din jurul blocurilor ce aparțin de ADP sunt murdare,parculetele copiilor sunt murdare,este cel mai murdar sector,regrtabil ca nu se iau masuri,trotuoare pline de mizerie este trist.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.