#provocare

Aşa cum am anticipat, actualul viceprimar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar, în cadrul competiției interne din PNL, pentru alegerile locale din 2020.

De doi ani și jumătate ocup funcția de viceprimar al sectorului 2, o poziție care mi-a oferit posibilitatea să vin în întâmpinarea problemelor dumneavoastră. Împreună am transparentizat administrația, împreună am dus la bun sfârșit proiecte importante pentru sectorul 2, împreună am fost felicitați de autorități naționale și internaționale„, aceasta a fost declaraţia lui Popescu.

Ca să nu spuneţi că sunt răutăcioasă şi că sunt mereu un Toma necredinciosul vizavi de reuşitele reprezentanţilor administraţiei locale a sectorului 2, m-am decis să-i lansez domnului viceprimar o provocare. Poate aşa, vom reuşi să vedem şi noi, punctual, realizările domniei sale, sau, dacă sunt numai vorbe, cu această ocazie, de ruşine, poate le va materializa….

Aşadar, domnule viceprimar Popescu, pentru că ştiu că citiţi blogul, pentru că ne ştim şi sunt convinsă că aveţi încredere în onestitatea acestui proiect, vă „provoc” la un duel al realizărilor dumneavoastră, în cei doi ani de când sunteţi numărul 2 în Primăria sectorului 2.

Am să vă rog să enumeraţi 10 realizări punctuale, personale, din faza de proiect până la implementare, şi să le trimiteţi pe adresa de contact a blogului cetatean.insectorul2@gmail.com. Am să le public şi le vom analiza/verifica împreună. 

În cazul în care veţi decide să ignoraţi provocarea, voi publica eu o serie de nerealizări ale dumneavoastră, asta doar pentru a vă arăta că cetăţenii sectorului 2 au evoluat mult în toţi anii ăştia în care dumneavoastră nu aţi reuşit să fiţi ales primar, deşi aţi mai candidat.

Vă mulţumesc! #micdrop 

9 gânduri despre “#provocare

  1. Eu zic sa rezolvati problemele cu locurile de parcare…mi se pare bataie de joc ca ADP sector 2 sa ofere locuri de parcare pe scarile de langa blocuri, trotuare etc. Nu mai zic de mizeria si gunoiul aferent (exemplu Doamna Ghika).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.