Despre mine

Eu sunt Alexandra Enescu. De peste 40 de ani locuiesc în sectorul 2 al municipiului București. Am adunat în acești ani atât de multe frustrări legate de administrarea acestui petic de oraș, încât m-am hotărât să nu le mai păstrez doar pentru mine ci să le împart cu voi toți. Mai presus de asta, m-am hotărât să nu mai tac și să și fac.

Acest blog va fi cu poze, solicitări, reclamații, soluții și speranță în viitor și în civilizație.

Nu ezitați să vă alăturați acestui demers. Trimiteți poze, idei, supărări și bucurii. Împreună putem fi mai buni!

Adresa mea de e-mail este: 

cetatean.insectorul2@gmail.com

 

14 gânduri despre “Despre mine

 1. Buna seara
  Ce se poate face in zona Pantelimon 328, bl 4, 5, 6, in ceea ce privește parcare stradală?
  Așa cum se știe, nu sunt locuri de parcare suficiente.
  Astăzi, 25 oct, au fost vânați de către poliția locală, toți șoferii care voiau să parcheze pe banda de lângă trotuar.
  E legal ce face primăria, in condițiile in care nu a asigurat locuri de parcare?
  Încă nu stăpânim tehnica levitației.
  Nicoleta Leonte

  Apreciază

  1. Buna ziua,
   Este foarte urat si trist si anormal ce se petrece acum in zona aceea. Din pacate, este legal. Cand a fost refacuta toata „magistrala” Iancului-Pantelimon, nu au fost prevazute locuri de parcare. Asa a gandit si aprobat Oprescu, primarul general al Capitalei la acea vreme. Acum, nefiind locuri de parcare acolo si mai ales fiind puse semne de oprire/stationare interzisa, politia poate da amenzi, tot tacamul….
   Ceea ce se poate face insa este blocaj, iesit in strada, meeting etc… pentru a pune presiune la Primaria S2 si PMB sa faca parcari – PMB sa termine parcarea de la CORA, cea din scuar, iar PS 2 sa identificde solutii pentru parcari etajate.
   E nevoie sa fim puternici, sa incepem sa ne cerem drepturile. Altfel, lucrurile vor ramane la fel…. 😦

   Apreciază

   1. Buna seara. Locuiesc pe Pantelimon, in zona Mega Mall si ma confrunt cu aceeasi problema a lipsei locurilor de parcare.
    Solutia imediata pentru a crea / elibera locuri de parcare este aceea de a impune o taxa de parcare pentru locurile „la liber” si cresterea substantiala a abonamentelor pentru locurile de parcare.
    Primul efect va fi ca vor disparea masinile depozitate (nu parcate!), multe din ele vechi/stricate/cu nr. de Bulgaria.
    Ideea de a crea locuri noi de parcare este buna pana la un punct (nu poti aglomera la nesfarsit traficul in oras, iar limitarea va fi tot prin taxe, ca in toata lumea). Dupa aceea, trebuie aplicat principiul pietei libere (oferta insuficienta vs. cerere mare).
    Exista o discrepanta aberanta intre abonamentele la parcare de pana in 100 lei/an si locurile noi de parcare care se vand cu mii de euro. Daca ar incasa mult mai multi bani pe locurile de parcare, primariile ar avea suficiente fonduri pentru a ajuta categoriile defavorizate ( in felul acesta si-ar pastra si voturile la urmatoarele alegeri…)

    Apreciază

 2. Buna seara am si eu o problema cu o autorizatie de constructie pt o casa dosarul este la maria sa dl boagiu care ma plimba de 2 luni cu instiintari scrise care ajung la mine dupa 10 sau 20 zile nu cred ca stie ca are la dispozitie telefon ,mail etc si in plus nu pot ajunge la el sa ma lamuresc ce acte imi lipsesc de la dosar la tel din holul primariei nu raspunde nimeni ce ma sfatuiti sa fac multumesc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.