Am aflaaaaat!!!

Ha! Azi am primit răspunsul de la Administrația Domeniului Public al Sectorului 2 (ADP S2).

De interes general este faptul că Supercom SA este firma care se ocupă de întreținerea și deszăpezirea Străzii Herța. Din spusele ADP S2, firma are contract cu Primăria Sectorului 2 (PS2). Dar angajații acestei instituții nu știau asta pentru că au direcționat cererea mea către ADP S2 ca și cum ei nici usturoi n-ar fi mâncat, nici gura nu le-ar puți. Aici găsiți răspunsul PS2.

Dar, vedeți voi, mie îmi pute ceva rău de tot. Și tocmai pentru că mi se pare că e ceva foarte în neregulă cu acest contract, voi continua să investighez. Primul pas va fi să cer contractul de la PS 2. E posibil să nu mi-l dea și să invoce confidențialitatea. Voi cere suma contractului și obligațiile părților.

Mi se pare strigător la ceruri cum o firmă poate semna un contract cu o instituție a statului și să nu fie niciodată controlată dacă respectă termenii contractuali și dacă își face treaba. Practic, ce se întâmplă este că PS 2 a semnat un contract cu o firmă pe care o plătește cu bani grei și care nu-și face treaba. Dar nu contează pentru că nimeni nu verifică, dar banii sunt plătiți. Din bugetul local. Adică din taxele și impozitele pe care PS 2 ni le solicită nouă.

În altă ordine de idei, ADP S2 nu răspunde la o solicitare ci „doleanțelor” mele. Asta mi s-a părut genial în răspunsul lor. Și vă mai rog să vedeți cum se contrazic cu privire la administrarea Străzii Herța…..

Ce să zic, mă înfioară gândul că atâta nesimțire ar putea trece neobservată, de noi toți….

raspuns-sesizare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.