Mission impossible, on the way!

Bun așa. Avem un contract cu S.C. SUPERCOM S.A. pentru deszăpezirea și întreținerea Străzii Herța din sectorul 2. Contractul însă nu se respectă și nimeni nu verifică dacă și în ce fel această firmă primește onorariul din bani publici pe merit sau prin șpăgi.

Strada Herța nu a fost niciodată deszăpezită de vreun utilaj al SUPERCOM. Eu nu știu dacă oamenii ăștia au așa ceva în dotare. Dar eu caut, fac treaba ca la carte.

S.C. SUPERCOM S.A. aparține domnului Ilie Ciuclea, fost  senator PSD în legislatura 2004-2008, iar apoi vicepreşedinte al UNPR. Aș vrea să menționez, pentru cei care nu știu, că domnul Primar Neculai Onțanu este actualul secretar general al UNPR.

Tot S.C. SUPERCOM S.A. este firma care a avut contract cu Primăria Sectorului 2 pentru a ridica mașinile parcate ilegal pe raza sectorului. Ziarul Adevărul Cluj-Napoca a scris foarte detaliat pe această temă. Conform publicației menționate, din taxele percepute pentru ridicarea, transportul şi depozitarea pe 24 de ore, SUPERCOM ar fi încasat aproximativ 2 milioane de euro.

Aici articolul integral.

Poate înțelegeți acum mai bine de ce am intitulat acest material – misiune imposibilă… 🙂 Dar e o misiune în derulare fiindcă astăzi am trimis cererea de mai jos. Hai să fie cu noroc!

cerereps2supercom

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.