Pentru că tenis și pentru că Academie

Pentru că așa cum e la Generală, e și la Sectoare. Și pentru că merge și așa în România. Pentru că oricum nu ne pasă și pentru că nu mai contează la cât au furat ăia de dinainte și la cât vor mai fura și ăia de după.

Pentru că ați votat un doctor la Primăria Generală (eu nu l-am votat). Pentru că face autostrăzi suspendate și pentru că a blocat traficul în București pe artere principale fără să-i pese. Pentru că a aprobat refacerea Șoselelor Pantelimon și Iancului și a făcut pe Șoseaua Pantelimon alveole de parcare cu stâlpi de electricitate în mijloc și pentru că nu face parcări etajate în spatele blocurilor. Pentru că a tăiat copacii de pe Șoseaua Pantelimon.

Pentru că nu are vlagă și curaj să desființeze RADET-ul și continuă să subvenționeze din bani publici o Regie care aduce mari pierderi la bugetul local.

Pentru că a făcut un Stadion care trebuia să aibă terase și magazine și în loc să avem un loc care să facă bani, avem unul care consumă.

Pentru că a făcut lângă Stadion o parcare de 500 de locuri care nu e deschisă decât la meciuri și care se uzează pe zi ce trece, în loc să o închirieze locuitorilor din zonă. Zonă cu un deficit enorm de locuri de parcare și supra-aglomerată.

Pentru că a ținut morțiș să dezvolte o Academie de tenis lângă Stadion, pe care a și inaugurat-o și pe care o ține închisă, cu plastice și bolovani care ar trebui să protejeze zgura. Evident că totul se năruie și totul va trebui refăcut, tot din bugetul public local.

20150321_12482420150321_12483720150321_12491920150321_124932

Pentru că de peste 5 ani nu reface sediul Primăriei de pe Bulevardul Elisabeta și preferă să plătească chirie de sute de mii de euro, într-un sediu administrat de fiul său.

Pentru că nimeni nu zice nimic și toată lumea e fericită…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.