Neculai Onțanu nu are cetățeni în sectorul 2, are telespectatori

Primăria Sectorului 2 are un nou proiect – ON-LINE NEWS.

După UNPR TV, domnul primar Onțanu adaugă astfel cultului personalității sale, un post TV prin intermediul căruia, spune dumnealui, dorește dialog cu……”telespectatorii”. Hmmmm, e ceva ce totuși nu înțeleg – postul nu emite live. Sunt înregistrări cu „epopeicele” realizări ale primarului și angajaților dumnealui. Primarul dorește transparență. Transparența realizărilor domniei sale și ale instituțiilor pe care le are în subordine?

Domnule primar ales al sectorului 2,  în sectorul 2 locuiesc cetățeni, nu telespectatori. Cetățenii sectorului 2 au nevoie de curățenie, de parcări, de locuințe sociale, de siguranță. Vă rog să trimiteți echipa ON-LINE NEWS Primăria Sectorului 2, pe care o plătiți din banii noștri, să filmeze mizeria din sectorul 2, faceți publice cererile de locuințe sociale despuse la Primărie și nesoluționate pentru că nu investiți în asta. Faceți vă rog publice aglomerațiile urbane și lipsa locurilor de parcare de pe Șoseaua Pantelimon și Iancului unde mașinile se parchează pe linia de tramvai. Faceți vă rog publice construcțiile ilegale din sectorul 2 (pentru care ați emis autorizații de construcție, ca mai apoi singur să vă anulați semnătura – Aleea Lungulețu).

Domnule primar, vă propun să emiteți live din timpul ședințelor Consiliului Local, dacă tot sunt publice și vă doriți transparență.

PS: Știe cineva ce înseamnă 2nd District City Hall – e scris pe roll-up banner-ul din spate. E în chineză? 🙂

ontanuTV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.