Mie nu-mi plac lăudăroșii

Vouă vă plac lăudăroșii? Ăia cărora le-au murit lăudătorii și simt nevoia să se laude ei. Mie nu. Și mi-e teamă că o să ne-alegem cu unul în campania electorală de la localele din 2016. Am mai scris despre Dan Cristian Popescu aici.

Domnul Deputat are o poveste și multe relații. Dar e normal să fie așa. Domnul Deputat are foarte mulți bani și deci îi este foarte ușor să cumpere diverse – lucruri, oameni, flori, meditații, consultații….

Problema mea de cetățean este în ce măsură va cumpăra omul acesta voturi și influență pentru a câștiga mandatul de Primar anul care vine. Domnul Deputat este un mare lăudăros. Dacă intri pe blogul dumnealui, http://www.dancristianpopescu.ro, citești acolo despre întâlniri și demersuri și revolte populare. Are cont de autor pe blogul http://www.stiripesurse.ro și scrie acolo cum se va lupta el cu dinozaurii.

Dar vedeți voi? Pentru nimic din ceea ce susține nu are și dovezi. Nu are niciun răspuns de la vreo autoritate publică, nu s-a alăturat cetățenilor atunci când au fost mișcări ale comunităților locale în sectorul 2, nu a avut nicio inițiativă legislativă finalizată cu vot în vreuna din Camere care să aibă impact la nivel local. În schimb are foarte multe poze.

Mie mi-e frică de astfel de oameni. Sunt periculoși. Consideră că vin pe valul creat de Iohannis și că vor primi voturile celor care nu votează cu ei, dar vor vota împotriva celorlalți. Eu NU voi vota decât realități și lucruri concrete, dar mi-e teamă de majoritate. Sper doar că voi toți ceilalți să înțelegeți că ceea ce vor promite contracandidații lui Neculai Onțanu vor promite doar ca să obțină un mandat. Nu-i creditați cu încrederea voastră, decât dacă vă vor câștiga această încredere în mod real și concret.

I-am trimis astăzi domnului Deputat o scrisoare deschisă. Voi publica răspunsul și-l vom analiza împreună.

dcp1dcp2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.