Primăria sectorului 2 are vești bune

În sfârșit, cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 primesc vești bune de la primarul lor.

ontanu si apaA început  redeschiderea etapizat a celor paisprezece fântâni de mare adâncime puse la dispoziţie de Primăria Sectorului 2 pentru aprovizionarea gratuit cu apă de cea mai bună calitate a populației. Odată cu venirea primăverii, Primarul LE-A verificat pe toate, A PRELEVAT probele necesare şi primele șapte fântâni au fost deja redeschise în săptămâna ce a trecut„.

Ați observat sper că veștile bune ni le aduce PERSONAL și că EL a făcut toată treaba. Inclusiv verificarea probelor chimice. Adică ceea ce vreau să spun este că primarul Onțanu nu este numai doctor în științe militare, este și doctor în microbiologie și medicină de laborator. 🙂

Veștile bune cu adevărat vin din faptul că specialiștii Primăriei Sectorului 2 au descoperit, asemenea cercetărilor de la Harvard, că „cel mai bun medicament este apa de izvor, leac universal care tămăduieşte multe beteşuguri„. 

Trebuie să vă mărturisesc însă, că eu sunt dezamăgită de aceste vești extraordinare ale Primarului Onțanu. Nu pentru că m-aș fi așteptat ca veștile bune să însemne alocarea de fonduri pentru construcția de noi (NOI) locuri de parcare, sau construcția de locuințe pentru tineri. Nu. Nici măcar nu m-aș fi așteptat să ne spună Primarul sectorului 2 că a reziliat contractul de salubrizare cu Supercom SA pentru ineficiență și neîndeplinirea sarcinilor contractuale. Nu, nu de asta sunt dezamăgită.

Eu sunt dezamăgită că specialiștii din Primăria sectorului 2, cei de la Harvard și nici măcar Primarul sectorului 2 nu ne anunță că apa din cele 14 fântâni nu vindecă și PROSTIA. Da, sunt foarte dezamăgită. Pentru că dacă am avea norocul ăsta ca apa vindecătoare a Primarului Onțanu să ne vindece și prostia, atunci am avea o șansă la o clasă politică responsabilă și viața noastră în comunitățile în care trăim ar fi vizibil îmbunătățită.

Până atunci însă, să bem apă de izvor. Poate ne va vindeca măcar ignoranța… 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.