Consilierii locali se școlesc pe bani publici

O Hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 2, din iulie 2014, prevede aprobarea efectuării de cursuri de pregătire profesională pentru consilierii locali ai sectorului.

pregatire profesionala CL2 (1)pregatire profesionala CL2 (2)

Eu îmi amintesc de o situație în care 12 consilieri locali s-au școlit prin croaziere. Acum nu vreau să fiu rea, să cred că și ai noștri au făcut la fel. Dar în luna iulie, mie una mi-ar arde buza de o călătorie la mare, în Egipt, în Hawaii, etc. Doar că eu n-am bani să mă duc. Poate nici ei. Dar dacă plătește statul (adică noi) de ce să nu se ducă….

Așa că, am făcut eu o cerere…. 😀

cerere cursuri consilieri

Mă distrez grozav, credeți-mă.

Ce mi se pare interesant este că Primarul a aprobat școlirea pe bani publici a unor oameni care teoretic nu stau mult în sistem (un mandat de obicei, sau două, sau patru ca la Onțanu). În final, sistemul nu beneficiază pe termen lung de cunoștințele dobândite. Tocmai de aceea am întrebat și de funcționarii Primăriei. Măcar oamenii ăștia rămân în instituție, continuă să învârtă documente, lucrează pe salarii mici și răspund la cereri de la cetățeni ciudați (așa ca mine). Aș vrea să știe, oamenii ăștia din Primărie, funcționarii, că-mi doresc să mă ierte, nu ei sunt ținta mea. Ei fac, de cele mai multe ori, o treabă grozavă. Șefii lor însă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.