InfoBAU cu bucluc!

Ieri, am sunat la Primăria Sectorului 2 să-i rog să transmită răspunsul la cererea legată de infochioșcuri. Ieri, am scris despre asta aici. Ieri, la ora 15.25, Primăria Sectorului 2 a transmis răspunsul.

infochiosc1infochiosc2

Ieri, în drum spre casă, o bună colegă s-a oprit la terminalul infochioșc de la intrarea în magazinul Bucur Obor. Ieri, au fost afară peste 10 grade. Ieri, infochioșcul „funcțional” pentru care Primăria Sectorului 2 plătește, alături de celelalte 10, servicii Internet în valoare de aproximativ 20.000 de lei și servicii de administrare în valoare de aproximativ 72.000 de lei arăta așa:

Fotografie0060Fotografie0061

Domnule Director executiv Ifrim, cum administrează Direcția pe care o conduceți infochioșcurile astea? Din birou? Când le sunați vă răspund? Cum puteți afima și semna o adresă oficială în care să garantați că infochioșcurile sunt funcționale când ele arată așa?

Domnule Director executiv, în week-end fac muncă voluntară, mă duc în parcurile pe care le-ați menționat în adresa de răspuns și vă promit că fac eu verificările la infochioșcuri. Stați pe recepție, că pun pozele aici!

P.S. Mulțumesc Liliana! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.