Visul frumos s-a terminat, Primăria a uitat!

infochioscAcum fix 13 zile lucrătoare, am trimis cererea aceasta, la care nu am primit răspuns. Are numărul de înregistrare 7525/06.02.2015. Zece zile este termenul maxim de răspuns la o cerere formulată în baza prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Dacă e prea complicată rezolvarea cererii, instituția publică poate solicita în scris prelungirea termenului până la 30 de zile.

În cazul cererii de mai sus, răspunsul nu e complicat. Complicat e să-l transmită fiindcă deja știu că-l voi face public și detaliile nu cred că sunt tocmai în regulă. Astăzi, am sunat la Primăria Sectorului 2. După mai bine de 5 minute de ascultat un robot tip Terminator (sunați vă rog, e distractiv – 021.209.60.00) m-a preluat centralista și mi-a făcut legătura la Relații cu Publicul. Aici, după verificări ample și discuții cu trei persoane, am aflat că cererea mea e înregistrată și încă nu i s-a făcut răspuns.

Le-am zis că nu e o bucurie pentru mine să le fac reclamație administrativă și că-i rog să trimită răspunsul. Eu de fapt am mințit. Abia aștept să le fac reclamație administrativă și plângere prealabilă și …. BAU! InfoBau! 🙂

PS: Ca fapt divers, EuropaFm a găsit rolul infochioșcurilor din sectorul 2! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.