Și-au făcut cavou, trebuie să-l curețe

În timp ce scriam titlul de mai sus, îmi făceam mustrări de conștiință. „Hai nu da titlul acesta. Sună urât așa, cavou. O să zică cititorii tăi că ești macabră…..” L-am lăsat. Mi-au trecut mustrările și mi-am dat seama că nu mi-a plăcut niciodată sediul Primăriei sectorului 2. Arată nicicum și nu se încadrează în peisaj. Descrie perfect caracterul și lipsa de bun gust a Primarului Neculai Onțanu. Și-a făcut acolo un fel de templu plin de flori și ape curgătoare. Poate fi la fel de bine și un cavou. Putem afla când va muri că a semnat o hotărâre a Consiliului Local prin care și-a amenjat în sediul Primăriei și un loc de veci. 

PS2 poza

Ca să înțelegeți alegerea titlului, tocmai am aflat că una dintre cele mai recente achiziții ale Primarului Onțanu sunt serviciile de curăţare marmură şi gresie pentru sediul administrativ al Primăriei sectorului 2.

Cu alte cuvinte, după ce și-a făcut un sediu hidos pe banii noștri, acum vrea să-l lustruiască să lucească în lumina soarelui, să se vadă de la kilometri distanță. 50.000 de lei ne costă lustruitul. Așa că vă rog să mergeți repede să vă plătiți taxele și impozitele locale ca să aibă domnul Primar bani să curețe instituția!

marmura

Poza cu sediul Primăriei e de aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.