E greu să locuiești în sectorul 2 dacă nu mănânci shaorma

În timp ce angajații Primăriei Sectorului 2 își fac pagini de Facebook și consilierii locali se duc la cursuri la mare pe bani publici, unii din cetățenii sectorului 2 suferă și sunt hărțuiți.

Am primit ieri pe adresa de e-mail cetatean.insectorul2@gmail.com un mesaj disperat al unei domnișoare care locuiește în blocul nr. 52 din Șos. Pantelimon nr. 243, sc A, aflat la intersecția cu Piața Socului.

recloamatie dristor kebab

La parterul acestui bloc, a fost deschisă anul trecut o “șaormerie” Dristor Kebab. Se pare că patronii duc multă “șaorma” la Primăria sectorului 2 pentru că acest restaurant sigur nu funcționează cu respectarea legislației în vigoare și nici nu a luat toate măsurile de protecție a locatarilor și mediului înconjurător.

Domnișoara de care vă povestesc nu a stat să aștepte rezolvarea problemelor de la sine, ci s-a implicat activ. A trimis reclamații și sesizări către Primăria Sectorului 2, Poliția Locală a Sectorului 2 și Secția 9 Poliție. A cerut chiar și o audiență la Primarul ales dar absent, unde i s-a spus să tacă și să suporte că “astea sunt idicațiile de mai sus”.inreg PS2

Cred că i s-a vorbit urât. Cred și că această “șaormerie” funcționează fără avize și autorizație. Orice se poate în sectorul 2, dacă dai cât trebuie și unde trebuie. Dai “bună ziua”, adică.

Dar vedeți voi, dragii mei, aici e vorba despre disperare deja. Și despre imposibilitatea de a mai trăi civilizat în casa ta, micuță și modestă pentru care ai trudit o viață. Despre nesimțirea și nepăsarea autorităților locale care ne reprezintă. Ori așa ceva, este de netolerat.

O antifonare corectă, o izolație corectă, un coș de fum scos în afara clădirii, o reclamă luminoasă pusă sub balcon și un container în care să strângi gunoiul ar fi făcut pe toată lumea fericită și pașnică.

Dar de ce să fim civilizați și să investim, când la Primărie la Sectorul 2, după ce dai “Bună ziua” poți face ce vrei, nu?

Cetățean în sectorul 2 luptă de astăzi pentru intrarea în legalitate a “șaormeriei” Dristor Kebab din Șos. Pantelimon nr. 243 și liniștea proprietarilor din bloc.

Orice sprijin este binevenit. Mâine, în situația asta ar putea fi blocul meu, sau al tău, sau al tău, sau al tău….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.