Premiile participării publice

Joi seară, Centrul de Resurse pentru Participare Publică (CeRe) a organizat cea de-a VI-a Gală a Premiilor Participării Publice.

Gala este un eveniment care premiază OAMENII. Oameni implicați, activi, veseli și optimiști care își doresc să schimbe ceva în comunitățile în care trăiesc. Unii schimbă mai mult, alții mai puțin, dar ÎMPREUNĂ fac lucruri grozave care sporesc gradul de confort al cetățenilor și ajutorul pe care îl primesc de la autorități.

GP3

Oamenii ăștia extraordinari fac lucruri minunate despre care prea puțin vorbim. Sunt oameni în vârstă care au energia unor tineri și tineri care au înțelepciunea vârstnicilor. Sunt cetățeni care au înțeles că au drepturi și care cred că un parteneriat cu autoritățile statului nu poate aduce decât beneficii pentru toată lumea.

GP2Aseară, sub deviza „Dacă vrei să schimbi ceva, nu mai sta în banca ta!„, CeRe a premiat cele mai bune inițiative civice dintr-un total de 46 de proiecte înscrise. Au fost prezenți în sală OAMENI responsabili, implicați, ambițioși, buni. Am văzut aseară oameni care construiesc o Românie a speranței de mai bine.

Felicitări OAMENI frumoși! Felicitări CeRe!

Mai multe aici și aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.