Odă Conducătorului iubit!

Mă declar uluită! 🙂

Chiar nu-și dă nimeni seama cât de comuniste și pline de limbaj de lemn sunt textele scrise despre activitatea domnului Primar Onțanu? Domnule Primar, nu mai suntem în Era Socialistă când purtătorii de vorbe ai conducătorului iubit îl urmau pe acesta în vizite și apoi dădeau cu penița în sus și în jos despre realizările magistrale ale Tovarășului!

Domnule Primar, nimic din ceea ce faceți, în calitatea dumneavoastră de Primar și reprezentant al unei autorități locale nu faceți din bunătate și din mărinimie, ci pentru că e normal să faceți asta. Funcția, fișa de post și atribuțiile vă obligă să vă faceți treaba! Comunicatele instituției pe care o conduceți trebuie să fie scurte și la obiect și NU TREBUIE să vă laude pe dumneavoastră!!!! Chiar nu vedeți că nu le preia nimeni? Asta e pentru că sunt lipsite de conținut!!!! Sunt despre dumneavoastră, iar „despre dumneavoastră” nu e interesant!!!! 

Să luăm un exemplu, cel mai recent. AICI

media_20150414121953_887(1)Domnule Primar, donațiile, „pachețelele de primăvară”, cadourile pe care le faceți oamenilor cu posibilități financiare reduse sunt pe banii noștri. Vă explic: dumneavoastră cumpărați diverse lucruri din bani publici și vă lăudați că DUMNEAVOASTRĂ, din mărinimie, dărnicie și milă faceți un bine celor nevoiași.

NU domnule Primar, nu DUMNEAVOASTRĂ, ci NOI facem un bine celor nevoiași, noi, cetățenii sectorului 2, cei mulți care își plătesc taxele și impozitele. Știți dumneavoastră, telespectatorii ON-LINE NEWS Primăria Sectorului 2. 🙂

PS: Dumneavoastră unde erați? Că în poze nu apăreți nicăieri….Erați cu familia? Acasă? Nu erați cu cei nevoiași, pe care îi ajutați din tot sufletul dumneavoastră? (…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.