„InfoBau” is back!

Primăria Sectorului 2 vrea să experimenteze acţiunea „Infochioşc” şi cu alte firme. După ce le-am sesizat, printr-o serie de articole pe blog (1, 2, 3) situaţia deplorabilă a infochioşcurilor pe care le au în administrare, reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 s-au hotărât să schimbe firma care le întreţinea. Tocmai ce au terminat de organizat (15.04.2015, data limită pentru depunerea dosarelor) o achiziţie publică în acest sens.

Astfel, dragi cetăţeni ai sectorului 2, vreau să vă aduc la cunoştinţă că, pentru următorul an calendaristic, veţi plăti, din banii dumneavoastră, 13.200 de lei, fără TVA, pentru „Servicii de Internet şi telefonie pe bază de abonament lunar, pentru cele 9 infochioşcuri de pe raza sectorului 2„, aşa cum scrie în caietul de sarcini.

servicii infochiosc

Şmecheria e, ca de obicei, că minunatul contract va fi atribuit prin achiziţie directă – preţul cel mai mic. Asta pe „româneşte” înseamnă că există posibilitatea ca Primăria sectorului 2 să aibă deja o firmă care ştie exact ce să scrie în dreptul sumei pentru că, cineva din Primărie i-a spus cât să treacă acolo. Ca să fie bine, pentru toată lumea….

Până aici, nimic neobişnuit. Primarul citeşte http://www.cetăţean2.com (îi mulţumesc), face o achiziţie tipică pentru instituţia pe care o conduce cu măiestrie şi nu va urmări, în niciun fel, derularea contractului.

http://www.cetăţean2.com o va face însă. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.