Dero curăță cele mai cunoscute 99 de pete!

Astăzi vă propun o ipoteză: Ce faci dacă ești un investitor imobiliar cu bani, ai identificat un teren excepțional în zona Pipera, dar nu poți construi pe el pentru că nu-l poți cumpăra? Suni Primarul!

Să vă explic de unde vine ipoteza mea. În ședința Consiliului Local al Sectorului 2 din 07.04.2015, a fost aprobată o hotărâre prin care Primăria sectorului 2 solicită Ministerului Apărării Naționale (MApN) trecerea în administrare a unei părți din imobilul situat în București, Strada Fabrica de Glucoză nr. 2-4 (Muzeul Aviației) și a terenului aferent.

aviatiei

Astfel, Primăria sectorului 2 devine proprietara acestui teren de care spune că are nevoie „în vederea atragerii de investiții pentru realizarea de locuințe și dotări aferente”. Treaba nasoală e că MApN nu e prost. Adică nu dă terenul de-a moaca. Hotărârea Consiliului Local specifică foarte clar că Primăria se obligă să transmită MApN, Ministerului Administrației și Internelor (MAI) și Serviciului Român de Informații (SRI), 700 de locuințe din numărul total de locuințe ce urmează a fi contruite.

Dacă nu v-ați prins deja, vă traduc eu – sunt pure speculații însă și nu au valoare de adevăr verificat:

Un nene bengos, baștan imobiliar, îi cere terenul despre care vorbim primarului Onțanu. Primarul verifică situația juridică a terenului, află că e la MApN. Pune mâna pe telefon, îl sună pe bunul său prieten generalul Oprea care îl sună pe ministrul Dușa. Cei doi cad de acord privind cedarea terenului (oricum nu au bani să facă nimic cu el), dar solicită locuințe de serviciu pentru angajații lor. În concluzie, terenul trece la Primărie, primarul aduce investitorul, îi dă terenul în concesiune gratuit pe nu știu câți ani fără să plătească impozite bla bla, până nu-și recuperează investiția – adică niciodată…..

Și uite cum toată lumea e fericită – MApN, MAI și SRI primesc case construite după ultimele tendințe arhitecturale, într-o super zonă rezidențială, care vor fi închiriate de la stat, pe sume derizorii, investitorul imobiliar, baștan și bengos, a primit gratis un teren care valorează „jdemii” de milioane de euro și Primarul sectorului 2 onest și dezinteresat a adus investiții în sector. Ce să mai, un preaminunat! 

Fără șpagă, fără intervenții! DERO! 🙂

HCL1HCL2HCL3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.