Cum mă tu, nu mă nimenea…

Plouă. Trist frate. E cu frig și emoții și stres și urât și somn și tot ce-i mai bun acasă. Eu pe drumuri. Așa-mi place. E stilul meu de viață sănătos. Merg mult pe jos.

Astăzi dimineață, drumurile m-au dus la Poștă. Acolo, am întâlnit o doamnă drăguță care mi-a oferit, în schimbul bilețelului cu „aveți de luat o recomandată„, un plic. În plic, răspunsul de mai jos:
R plangere

Povestea, pe larg, o găsiți aici și toate link-urile anterioare în interiorul articolului. 

Sincer acum. Adică pe bune, după ce am discutat cu „prietenii” de la la Centrul Cultural Eminescu, am crezut că au înțeles că dacă transmit un minim de informații, eu voi fi mulțumită.

Dar nu, n-au înțeles. Mai mult chiar, nimeni din Primăria sectorului 2 nu înțelege sensul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Dar le explic: Acces la informații înseamnă informațiile propriu-zise, acelea solicitate de cetățean și care se încadrează în limitele legii. Informații publice, în sensul prevederilor legale, sunt acele informații care privesc, reies și sunt gestionate de o instituție publică, finanțată de la bugetul de stat.

Așadar, dragii mei prieteni, angajați ai Primăriei sectorului 2 sau ai Consiliului Local sector 2 și implicit ai tuturor instituțiilor aflate în subordine, coordonare și finanțare, suma alocată organizării evenimentului și hărtiile întocmite cu această ocazie sunt informații publice, conform legii, iar voi, NU le-ați comunicat. Voi doar ați răspuns, dar, din păcate, programul vostru de întâlniri și numărul pe care-l purtați la pantof, nu mă interesează. 🙂

Ce va trebui să comunicați și ce nu, vă va spune instanța de contencios administrativ, pe holurile căreia ne vom vedea, curând. Eu nu pot decât să vă spun că tot ceea ce ascundeți acolo, în Primărie, la un moment dat, va ieși la suprafață, la mine pe blog, la altcineva, sau la DNA.

Oricum, astăzi mi-am dat seama că vreau să vă dedic o melodie. E o melodie care ni se potrivește nouă – mie și vouă! 🙂
De la nașaaa, nașaaa, nașșaaa, pentru Primăria sectorului 2, cu dedicație, dedicație, dedicație.

Să fiți fericiți! Eu sunt! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.