De prostie nu ne vindecă nimeni

N-am putut să scriu nimic perioada asta. Prea multă durere în jur. Și nu se cade să vorbești în astfel de momente. În astfel de momente trebuie să taci. Și după ce durerea trece, trebuie să-ncepi să faci.

Astăzi, îmi reiau activitatea pe blog și nu pot să nu urlu aici, pe blogul meu, la proști, la oportuniști, la ingrați. Avem o clasă politică execrabilă, sub nivelul mării. Niște oportuniști. Oportuniști care sunt câteodată și atât de proști încât cred că ești satanist și meriți să mori dacă invoci forțele oculte prin muzică în club.

DCPAP

În pozele de mai sus sunt două exemple clare din categoriile sus-menționate – un oportunist și un prost.

Primul n-a înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat. El crede că „a ars administrația publică acolo în club” ?! Să-i spună totuși cineva că în Colectiv au ars oameni, suflete, cu sutele, nu administrația locală. Și apoi vorbește despre lucruri pe care vor proștii să le-audă – ce s-ar întâmpla la un cutremur mare? Ce s-ar întâmpla? Ar muri mulți oameni. Oriunde în lume s-ar întâmpla asta. Și nu pentru că nu avem spitale și doctori – care au dovedit că sunt eroi zilele astea, ci pentru că așa sunt calamitățile, nasoale, mor mulți oameni. Și atât. Dar nah, vorbește Dan Cristian Popescu, un oportunist care se crede Primar și care ar trebui să tacă….mult și bine….

Al doilea. Nu cred că are sens să vorbesc despre al doilea. Are sens? Acum pe bune? Declarația lui Aurelian Pavelescu este ceeeeva de nedescris. Corneliu Coposu, cel care a înființat în 1990 Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat se-ntoarce în mormânt.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.