De două ori pe zi….adică deloc

Ce-mi place mie când minciunile în Primăria sectorului 2 se împletesc ca gogoșile….E o satisfacție, trebuie să recunosc, să văd cum una declară oficialii instituției și alta se întâmplă pe străzile sectorului 2. 🙂

Eu am boală pe mizeria din sector. E un sector murdar și plin de gunoaie, în care de salubrizare se ocupă Supercom, firma domnului Ilie Ciuclea, prietenul domnului Onțanu. Și zău dacă ar fi vreo problemă că oamenii sunt prieteni, dacă și-a face treaba cum trebuie și n-ar lua o avere din bugetul public ca să facă nimic. Vă reamintesc că Supercom primește, anual, 90 de milioane de lei pentru curățenie, de la bugetul local. Să repet: 90 de milioane de lei conform contractului semnat în 1992 și actualizat prin acte adiționale…..

Acum vreo două luni, Primăria sectorului 2 mi-a trimis un răspuns la o solicitare de informații privind frecvența golirii coșurilor de gunoi din sector, hârtie pe care semnau doi oficiali. Ambii au girat cu numele pentru faptul că gunoiul se ridică de două (2) ori pe zi la noi în sector. 

supercom

Și pentru că realitățile Primarului și angajaților dumnealui nu sunt niciodată aceleași cu realitățile de pe străzi, uite așa arăta coșul de gunoi de la intrarea pe Aleea Lungulețu, aseară și azi-dimineață. Și ce e și mai mișto e că pe strada respectivă, azi-dimineață, cu 1 minut înainte să ajung eu în dreptul coșului de gunoi, tocmai trecuse mașina de gunoi de la Supercom să ia gunoiul din fața unui bloc.

Dar știți cum e, dacă nu era treaba lor să ia și gunoiul din coș, nu l-au luat. Să vină colegii, să mănânce și gura lor ceva….

20160112_094154

20160112_094214

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.