Onțanu, primarul neromânilor!

Am fost mereu de părere că în momentul în care ocupi o funcție publică, chiar dacă ai în continuare apartenență politică, părerile personale și opiniile despre ceea ce se întâmplă pe eșichierul politic trebuie foarte bine măsurate și analizate, înainte de a le face publice. Câteodată, este chiar bine să ți le bagi în buzunar și să le ții acolo până când nu mai ocupi o funcție publică și acestea nu mai pot pot afecta credibilitatea ta și logica deciziilor pe care le iei.

Politicienii noștri fiind toți din același leat și fiind toți legați între ei, cu datorii morale, materiale și de alt gen, nu se pot abține însă de la a face diverse declarații, în semn de solidaritate, mulțumire, înjosire, sau cine mai știe ce.

Primarul sectorului 2, domnul Neculai Onțanu, secretarul general al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) și Președintele Organizației București nu are nicio jenă să asocieze funcția publică (primar de sector) cu funcțiile pe care le ocupă în UNPR. Are o legătură strânsă cu președintele UNPR, Gabriel Oprea și nu a ascuns niciodată acest fapt. Domnul Oprea l-a făcut chiar doctor în științe militare, deși trebuie să recunoaștem că de la statutul de fierar betonist, cu cel mult 8 clase, la cel mai înalt grad științific în cercetare, este ceva distanță. Dați-mi voie, deși cred în capacitatea intelectuală a oamenilor, în general, să nu cred în originalitatea tezei de doctorat a domnului primar. Detalii pe hotnews.ro

Fost Vicepremier, Gabriel Oprea este în acest moment anchetat de procurorii anticorupție pentru că, în timpul mandatului, ar fi folosit coloana oficială fără să fi avut dreptul și nici nevoia. Aflat în coloana oficială a vicepremierului, tânărul polițist Bogdan Gigină a căzut cu motocicleta într-o groapă și a murit. Acesta a fost momentul care ridicat multe semne de întrebare și a dus la mișcările sociale care au înlăturat, până la urmă, Guvernul Ponta. Puteți citi detalii aici.

Revenind la primarul nostru, domnul Onțanu nu pricepe de ce i se întâmplă șefului lui nedreptăți. Un om frumos sufletește, curat ca lacrima, modest și onest este anchetat pentru că are relații la cel mai înalt nivel și pentru că se interpune aranjamentelor politice. Mai mult chiar, „neromânii” sunt de vină pentru situația în care se află domnul Oprea. Nu lăcomia, grandomania, mania puterii. Nu. „Neromânii”….

Acești neromâni care plătesc impozite, care respectă regulile în trafic, care trăiesc modest, fiecare în casa lui. Acești neromâni care au dreptul la opinie și care poate au și votat partidul pe care îl reprezintă. Acești neromâni, fie ei și politicieni care au complotat cu forțele oculte ca domnul Oprea să-și piardă statutul.

Dumneavoastră sunteți serios, domnule primar Onțanu? Sau pagina dumneavoastră personală de Facebook, e locul unde faceți glume pe care numai dumneavoastră le înțelegeți? Că eu nu am înțeles….

ontanu oprea

Sursa foto: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.