Curat ca-n palmă…

Ca de obicei, mă plimb pe site-ul Primăriei Sectorului 2. Și-a „tras” Primarul secțiune nouă: Știri. E ceva de vis. Adevărate noutăți pe site-ul instituției: „Natura nu face nimic fără folos și niciodată nimic fără motiv„, „Nu există înălţimi de neatins, doar aripi prea scurte„…

stiri ps2

E mizerie în sectorul 2 cu grămada. Peste tot. Unde te uiți e câte un gunoi aruncat. Sigur, parțial suntem noi de vină pentru că suntem….suntem…da, suntem….dar administrația publică locală din București e la fel de…. 😉

Iată, Primarul Onțanu, EL, omul care face de toate, la ore din noapte și în week-end muncește în interesul cetățeanului și face și asfalt și curățenie și deszăpezire și plantează copaci și dă mâncare la săraci și vai de capul lui că nici el nu mai știe ce face, la propriu, EL, de două săptămâni, profită de vremea frumoasă și face curățenie. Uite, scrie la gazetă!

Propaganda asta ieftină mie mi-a ajuns. Știți de fapt nu face bine nimănui. Nici Primarului că s-a prins lumea deja că e numai gura de el și nouă nici atât, dat fiind că lucrurile nu merg bine. Acum ceva vreme, am sesizat Primăria în legătură cu faptul că Supercom nu-și face treaba în sector și e tot timpul mizerie în zona Iancului. 

Mai jos e răspunsul lor. M-a pufnit râsul maxim – adică eu le-am zis că e mizerie și ei au curățat. Adică ar trebui să sun zilnic de câte 100 de ori pe zi, sau cum? Contractul cu Supercom e doar o formalitate, în sectorul 2 facem curățenie la cerere. 🙂 Acum vedeți de ce este murdar, că nu cereți. 🙂

1

A doua zi, după primirea răspunsului, aceeași zonă despre care le explicasem domnilor din Primărie că e plină de mizerie și gunoaie, arăta așa:

220160212_105932  3

Ce ar fi de spus? E perfect. Așa se întâmplă când ai un contract pentru care achiți milioane de lei anual de la bugetul public și care nu este respectat. Cu toate acestea, Primarul Onțanu laudă activitatea Supercom, deh e chestiune de prietenie cu domnul Ciuclea. Și tocmai pentru că știe că acesta nu-și face treaba cum trebuie, îi mai pune și pe angajații de la ADP 2 să muncească peste program.

Asfel, Supercom și ADP 2 lucrează, potrivit comunicatului emis de Primăria sectorului 2, „într-un program comun în cele 10 zone în care a fost împărţit sectorul 2, la curăţarea şi înfrumuseţarea tuturor cartierelor şi la amenajarea spațiilor verzi”. Și de plătit, cum îi plătiți domnule Primar, ca pe domnul Ciuclea? Sau….

Mai multe despre contractul PS 2 cu Supercom, aici.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.