Cetățean 2 te premiază

Da, pe tine. Tu, cetățeanul responsabil, care îți dorești lucruri frumoase pentru sectorul 2, pentru cartierul tău, pentru tine, pentru copilul tău.

Suntem cu toții nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și de administrația publică, fie ea locală sau centrală. Discutăm mult cu prietenii, cu familia, colegii despre cum ar trebui să arate lucrurile. Ne implicăm însă prea puțin și lipsa noastră de implicare duce treptat la ignoranța autorităților. Nouă nu ne pasă. Lor nu le pasă.

20160331_133444Am hotărât astăzi să premiez implicarea. Și voi începe cu pași mici. Trei (3) cetățeni implicați vor primi câte o cartelă prepay, cu număr, minute și 5 GB de net la activare.

Ce trebuie să faceți?

  1. O fotografie în sectorul 2 cu ceva ce vă place și ceva ce poate fi model de implementat la nivelul sectorului. Trebuie să arătăm autorităților că sunt și lucruri bune în sector, iar acestea trebuie multiplicate.
  2. Trimiteți apoi fotografia pe adresa de e-mail: cetatean.insectorul2@gmail.com, însoțită de un mic text care să explice fotografia și motivul pentru care considerați fotografia un model de cum ar trebui să arate sectorul 2.
  3. După publicarea fotografiei și textului pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cetatean2/ trebuie să dați like și share pe profilul personal.

E greu? Nu e greu. 🙂 Hai să le arătăm ce ne place în sectorul nostru. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.