Cine, cine, spune-mi cine face curățenie la Arena Națională?

Eu cred că în curând o să ajungem să ne cerem iertare de la oamenii ăștia care ne conduc. 

Vă rugăm frumos să ne iertați că din când vă încurcăm planurile. Vă rugăm frumos să ne iertați că din cauza noastră nu puteți face chiar tot ce vă doriți. Vă rugăm să ne iertați că trebuie să munciți.

Vă rugăm frumos să nu vă supărați pe noi că vă întrebăm pe ce cheltuiți anual bugetele și de ce vă bateți joc de bani.

Spre exemplu, eu astăzi o să-mi cer iertare de la blonda supremă a capitalei când îi voi trimite o cerere de informații despre contractul de salubrizare semnat pentru curățenia prestată în jurul Arenei Naționale. Nu de alta, dar firma asta care a câștigat licitația [sigur a fost trecută prin SEAP… 🙂 ], își face atât de bine treaba că nu vede nimeni. Oamenii de la pază susțin că de curând s-ar fi semnat un alt contract și că de aceea e așa murdară toată zona.

Eu cred că e cazul să-i cerem scuze blondei de la Primăria Capitalei și să-i spunem că logica ei nu e bună. Vedeți dumneavoastră, doamna primar, degeaba puneți dumneavoastră capcane de șoareci prin parcuri și cheltuiți aiurea banii pe ele și degeaba dați dumneavoastră cu prafuri împotriva țănțarilor, căpușelor și muștelor dacă nu vă ocupați în primul rând de eliminarea cauzei: GUNOIUL și MIROSURILE provocate de acesta.

PS: Sfatul este valabil și pentru primarul sectorului 2 bineînțeles pentru că nu știu dacă a observat cât sunt de murdare străzile în ultima vreme. Pline la propriu de gunoi, de toate felurile. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.