La Piața Iancului au fost instalate containere de colectare a plasticului

Doamne cum suntem noi oamenii. Mereu să comentăm, tot timpul nemulțumiți.

A avut și viceprimarul Dan Cristian Popescu o inițiativă bună, vorba domniei sale #meritămmaimult și a instituit taxa de habitat. A hotărât omul că trebuie să implementăm odată în sector directiva europeană privind colectarea selectivă și i-am sărit toți în cap.

Ba că ne costă prea mult (acum pe bune, vă fac pe voi 156 de lei/persoană?), ba că nu sunt instalate containere de colectare, ba că nu trec gunoierii suficient de des, ba că e ilegală taxa și s-au apucat consilierii USR să o conteste în instanță… Zău, numai nemulțumiri.

Eu vă arăt astăzi că omul se ocupă. E vizibil preocupat de colectarea selectivă, a vorbit cu cetățenii și a stabilit că Hotărârea de Consiliu Local pe care a inițiat-o și susținut-o se aplică în mod regulamentar. 

La Piața Iancului, au fost instalate containere de colectare a plasticului. Așa că de acum încolo, veniți aici, lângă chioșcul de ziare de la metrou. E okay. Știe și viceprimarul. 😉 Doar o rugăminte aș mai avea. Astea de le-ați montat acum sunt cam mici, poate puneți unele mai mari un pic, sau „umpic”…cum vă e mai ușor de înțeles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.