Am aflat unde construiește Supercom centrul de tratare a deşeurilor

Acum aproximativ o săptămână, publicația http://www.g4media.ro scria un ARTICOL despre cum Primăria sectorului 2 cerea Primăriei Capitalei un acord de principiu privind un protocol în vederea construcţiei unui centru de tratare a deşeurilor. Investiția de 45 de milioane de euro urma să fie făcută de Supercom, iar Primăria sectorului 2 să încheie apoi cu societatea un acord comercial….”în condiții financiare avantajoase„.

Ce vă pot spune este că, astăzi, în timp ce mergeam pe deja faimoasa Aleea Lungulețu, am găsit construit acest centru. Este vorba de o parcare ADP care a fost recent transformată în groapă de gunoi și, cu ajutorul muștelor, câinilor vagabonzi și șobolanilor se transformă, încet dar sigur într-un centru de colectare bio, modern și foarte ușor de folosit de locatarii din zonă.

Doresc să felicit cu această ocazie Primăria sectorului 2 pentru reușită, mai ales pe domnul viceprimar Popescu pentru încăpățânarea de care a dat dovadă în a ne convinge de utilitatea taxei de habitat și de înțelepciunea de a ne face să înțelegem cât de importantă este aplicarea directivei europene privind colectarea selectivă.

Aș vrea să le mulțumesc angajaților ADP sector 2 și mai ales domnului director general Vasilică pentru implicarea de care dă dovadă în monitorizarea activității constante a instituției pe care o conduce și, nu în ultimul rând, mulțumesc Poliției locale sector 2 pentru că, într-un final, a înțeles cât este de important să lași oamenii să facă ce vor și să nu mai dai amenzi.

De astăzi mă simt un cetățean împlinit. #sectorul2 #sectorverde #primagroapădecolectareselectiva

PS: Știu că v-ați prins, dar fac totuși precizarea că acest articol e o caterincă. Pentru că, pur și simplu, câteodată tot ce ne mai rămâne e să facem haz de necaz….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.