Fost sediu DGASPC, focar de infecție

Am primit pe adresa de e-mail a blogului, http://www.cetatean2.com, un mesaj care trage un mare semnal de alarmă.

Noi avem pretenția de la reprezentanții Primăriei sectorului 2 să aibă grijă de străzile noastre și sa monitorizeze strângerea gunoiului, dar ei nu sunt capabili să gestioneze nici măcar clădirile din ograda lor.

Luminița mi-a trimis mesajul acesta:

Pe strada Masina de Paine, intre Gradinita nr. 135 si cladirea de la numerele 49-51, se afla o casa abandonata. In aceasta cladire a functionat o filiala a DGASPC (in 2010, aici am depus dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului).
In acest moment, curtea casei este plina de gunoaie, iar la poarta s-a format o gramada considerabila de deseuri (vezi foto). Cladirea este acum ocupata de niste oameni, care uneori gatesc la foc deschis in curte, printre gunoaie. De asemenea, mama mea a fost martora in momentul in care unul dintre „locatari” si-a facut nevoile pe strada, langa fantana cu apa potabila de langa Scoala Gimnaziala nr. 27, apoi s-a spalat pe corp, in fantana respectiva. 

Pe noi, ca cetățeni, nu ne interesează „bucătăria internă” a Primăriei. Poate casa respectivă a fost retrocedată, poate clădirea este parte dintr-un litigiu, sau poate…orice altceva.

Pe noi ne interesează să fim in siguranță, să ne fie copiii sănătoși, să nu ne împiedicăm de gunoaie, să nu luăm foc de la mizeria altora. Pentru noi e important să știm că autoritățile își fac datoria.

În acest caz, întreb, a nu știu câta oară, sectorul 2 are Poliție Locală, că nu pare a avea….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.