Iluminatul public cu led-uri – noua afacere înfloritoare a sectorului 2

5.296.945 lei. Atât a cheltuit Administrația Domeniului Public (ADP) sector 2  pentru modernizarea, refacerea și extinderea iluminatului public în 3 parcuri și 2 scuaruri – Parcul Național, Parcul Obor, Parcul Ion Creangă, Scuar Maior Coravu și Scuar Popa Nan cu Țepeș Vodă.

Conform contractelor publicate pe site-ul Primăriei și pe care le găsiți AICIfirma S.C. Electrica Power Conect S.R.L. va executa toate lucrările și va asigura și garanția pentru acestea. Conform datelor publicate pe site-ul http://www.risco.ro, firma are o vechime pe piață de 12 ani, 3 angajați și o marjă de profit net în anul 2018 în creștere cu 157% față de anul recedent – 3.062.996 lei. E interesant de aflat ce portofoliu are firma și cu cine lucrează. În prezent are contracte în desfășurare cu administrațiile publice locale ale sectoarelor 2 și 3.

Nu am văzut până acum costul cu iluminatul public pentru zonele în care se fac aceste modificări. Dar știu că o astfel de schimbare trebuie să aibă la bază un studiu de necesitate care să arate că urmare investițiilor vor scadea cheltuielile și se va eficientiza modul de întreținere și calitatea serviciului. Voi cere aceste informații ADP Sector 2 și voi reveni cu un material pe blog.

2 gânduri despre “Iluminatul public cu led-uri – noua afacere înfloritoare a sectorului 2

  1. Cine repară legătura la stâlpul de iluminat pe
    aleea Codlea între BLOCURILE J-3 ȘI B-29,
    care a fost deteriorată de UTILAJUL care a introdus cablul pentru
    iluminat pentru locul de
    joacă pentru copii?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.