Prisma balamuc

Acum ceva timp, în fața magazinului Kaufland Pantelimon, pe trotuar, a apărut o construcție tip prismă publicitară. Trei stâlpi stau sprijiniți pe trei bolovani și pot oricând cădea cuiva în cap.

Probabil urmare mai multor sesizări din partea Kaufland, cetățenilor și Asociațiilor de proprietari din zonă, Primăria doamnei Firea a emis dispoziția primarului nr. 2104/18.11.2019 în vederea desființării acelei construcții, ilegale desigur.

Totul bine și frumos, au venit angajații Primăriei doamnei Firea, au lipit dispoziția pe prismă și, de 7 luni de zile, prisma balamuc e tot acolo. Cum ar veni, angajații lu’ doamna Firea nu fac ceea ce doamna Firea dispune, în schimb noi, cetățenii Capitalei, ar trebui să facem, cum ar veni s-o credem pe cuvânt că face ceea ce spune și s-o mai votăm o dată……

Păi atunci, întreb și eu pentru un prieten, nu mai bine luăm noi un ciocan și două șurubelnițe și desfacem „fiara”? Apoi zic să reparăm și țevile RADET, apoi să facem și drumuri pe principiul #șîeu din Suceava, facem și o parcare, chiar două, și nu mai avem nevoie de primar că și așa-i degeaba…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.