ADP Sector 2 reface strada Herța

Strada pe care locuiesc este de aproximativ 10 zile „în lucru”. Herța e o stradă lungă care pornește de undeva din spatele Complexului Miramar și ajunge până la Spitalul Județean Ilfov. Administrația Domeniului Public Sector 2 a început refacerea unei bucăți din această stradă în zona în care ea se intersectează cu Șoseaua Pantelimon.

Vreau să fac precizarea că această bucată nu avea defecte majore, nu erau gropi vizibile, trotuarele nu erau denivelate. Cu alte cuvinte, nu cred că strada avea nevoie să fie refăcută. Dar eu nu despre asta vreau să scriu, fiecare stradă din sector intră într-un program de reabilitare fixat de Primărie și aprobat la fiecare început de an, așa că e inutil să mă apuc să comentez necesitatea.

Problema mea este reprezentată de locurile de parcare de pe această stradă. Niciodată, dar niciodată, administrațiile locale nu se gândesc la asta atunci când reabilitează, refac sau construiesc drumuri. Cumva eu cred că aceia care proiectează lucrările și le programează spre execuție au impresia că mașinile parcate în zonă se vor volatiliza sau le vor crește aripi și vor zbura. Altfel, eu nu înțeleg nesimțirea asta, că nu știu cum să-i spun altfel.

Sunt două centre comerciale mari în zonă – Mega Mall și Kaufland. Timp de două săptămâni, sau trei, sau patru cât vor dura lucrările, se putea negocia pentru obținerea unor locuri de parcare. S-a făcut asta? Nuuuu. Și ca să ne fie clar tuturor, sunt locuri plătite cele despre care vorbesc. Locuri pentru care niște oameni au încheiat constracte cu ADP sector 2 și pentru care au plătit o taxă, odată cu impozitele locale. Toată această perioadă în care ei nu pot parca pe locurile respective va fi scăzută din costul contractului anul viitor, sau cum?

Și dacă vreți să știți cea mai mare temere a mea de fapt, atunci să știți că e aceea de a nu mai vedea niciodată locurile de parcare refăcute așa cum erau.

Și tot timpul, dar tot timpul infrastructura rutieră pe străzile lăturalnice a lăsat de dorit. De aia nu avem trotuare pe care să mergem și mergem pe stradă, pentru că pe trotuare parchează mașinile care nu au unde să parcheze pentru că autoritățile locale nu fac locuri de parcare… 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.