1+1+1++……+10+….=peste 15

Greu cu adunatul la Administrația Domeniului Public sector 2. Greu să numere străzi. Greu să numere locuri de parcare. Greu să numere lipsa studiilor de fezabilitate făcute pentru parcări supraterane etajate. Mai nou e greu să numere și numărul zilelor legale obligatorii în care trebuie să dea răspuns la cererile cetățenilor.

Nu-mi dau seama dacă la fel de greu își numără și salariul când îl încasează. Din bani publici zic….

Dar nah, dacă tot am zis că cetățeanul și administrația publică trebuie să fie parteneri, atunci le reamintesc că termenul de răspuns la cererile formulate în baza legii liberului acces la informații de interes public este de 10 zile, sau maxim 30 în cazul în care volumul de muncă este mare, însă doar cu înștiințarea solicitantului de acest lucru, în 5 zile de la înregistrarea cererii.

Strada Herța e în lucru. Praf. Vin, sparg, pleacă, se opresc. Iar vin, iar pleacă, iar sparg. Azi ridicau mașinile care au refuzat să-și părăsească locurile de parcare și încurcau. Veniseră polițiștii locali, a ieșit cu scandal. Ce să zic, mare lucrare de infrastructură. Nu știu cum rămâne cu cei care sunt plecați în concediu și ilegalitatea de a te atinge de bunul cuiva fără acordul lui.

Dar, nu ăsta e subiectul articolului de astăzi, ci faptul că am trimis o cerere către ADP sector 2 și Primăria sectorului 2 pe 11 iunie. Azi e 26. N-am primit răspuns. E despre strada Herța. O fi ceva…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.