Bunul simț nu poate fi cumpărat, e o onoare, o valoare, îl ai, sau nu

Mă pregătesc pentru interviurile scurte pe care mi le-am propus pentru blog și pentru cititorii mei. Am trimis de acum 2 săptămâni invitații și am revenit în cursul acestei săptămâni cu detalii către fiecare candidat. Am stabilit interviurile pentru începutul săptămânii viitoare, așa că sper ca până la finalul ei să le pot urca și pe blog și pe pagina de Facebook.

Cumva însă astăzi mi-am dorit să vă comunic altceva. Am trimis invitații către cei 5 candidați relevanți în cursa electorală pentru sectorul 2, din punctul meu de vedere – Dan Cristian Popescu (PSD), Radu Mihaiu (PNL-USR), Ramona Mezei (ALDE), Florin Manea (Pro România) și Neculai Onțanu (ADER).

Singurul de la care nu aveam așteptări să dorească acest interviu era Neculai Onțanu, lucru care s-a și confirmat de altfel. Vă spun sincer, nu cred că știe să folosească Skype și niciun fel de tehnologie modernă de altfel, la vârsta dumnealui, deci îl iert…. 😊

M-am bucurat de reacțiile prompte și extrem de civilizate ale doamnei Mezei și domnilor Manea și Popescu.
Și m-a întristat teribil lipsa totală de reacție a domnului Mihaiu – a văzut invitațiile, ambele, nu a răspuns. M-am gândit că poate e o eroare în comunicarea de campanie cu echipa domniei sale. Am discutat telefonic apoi cu domnul Gabriel Waspusch – candidat USR la Consiliul Local al Sectorului 2, căruia i-am spus despre încercările de a-l contacta pe domnul Mihaiu și de la care am așteptat un răspuns în acest sens.

N-o lungesc. Bunul simț se învață în cei 7 ani de acasă. E normal să nu vrei sau să nu poți să faci anumite lucruri, frumos este să refuzi politicos….mulțumesc, timpul nu-mi permite….

Ignoranța, disprețul, lipsa de reacție, mai ales în context electoral când vorba aceea te faci frate și cu necuratul dacă trebuie, arată că dacă acum ești așa, când te-ai așezat pe scaun se va închide ușa cu totul. Nu vreau să trag concluzii pripite, dar vă spun sincer, nu asta e calea și întotdeauna, dar întotdeauna, marketingul politic ne arată că drumul e de jos în sus, nu invers și orice vot contează sau poate face diferența.

Chiar dacă e un blog micuț cu 1400 de urmăritori, dar un reach triplu, blogul ăsta a făcut schimbări în comunitate și a prezentat lucruri în cel mai obiectiv cu putință mod. Cetățean în sectorul 2 nu este Antena 3 sau Hotnews, dar este vocea comunității mici din sector, de fapt cea care contează. Acum știți cum e, fiecare cu imaginea pe care și-o dorește, important e să fim noi atenți la detaliile astea, că de păcălit ne-am lăsat păcăliți prea tare în ultimii ani.

Foto e de AICI

5 gânduri despre “Bunul simț nu poate fi cumpărat, e o onoare, o valoare, îl ai, sau nu

    1. Buna ziua. Multumesc tare mult ca cititi blogul. Nu am uitat, am scris si data trecuta si am scris si in articolul de astazi ca voi intervieva doar primii 5 cu sanse, din punctul meu de vedere. Energia si resursele blogului sunt limitate si a fost o chestiune de alegere si eficienta. Multumesc. A fost o chestiune de alegere pe care mi-o asum in totalitate.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.