Dan Cristian Popescu – alegeri locale 27 septembrie 2020

Public, astăzi, primul interviu din seria pe care mi-am propus-o pe blog înaintea alegerilor locale organizate în data de 27 septembrie 2020.

Voi menționa de fiecare dată înaintea fiecărui interviu că ceea ce veți urmări sunt interviuri live, nemontate, cu o discuție preliminară înaintea înregistrării despre cum se vor desfășura. Nu mi-am propus dezbateri, nici polemici, am vrut doar să avem șansa de a cunoaște candidații, de a-i vedea și de a le asculta punctele de vedere, ideile și planurile pentru sector în următorii 4 ani, dacă vor câștiga aceste alegeri.

Dan Cristian Popescu este candidatul susținut de Partidul Social Democrat în cursa electorală pentru ocuparea funcției de primar al sectorului 2. Este actualul viceprimar al sectorului, profesor de matematică, antreprenor, fost deputat și fost membru al Partidului Național Liberal. Candidează acum cu dorința unui sector mai organizat, mai bine administrat, își dorește să construiască în sector un parc mai mare ca Herăstrăul, să debaraseze străzile de mașinile abandonate, să reinventeze rolul Poliției Locale și să aibă sprijinul acesteia în păstrarea curățeniei pe străzi, vrea școli reabilitate și parteneriate pentru sport.

Detaliile le găsiți în videoclipul de mai jos:

Un gând despre “Dan Cristian Popescu – alegeri locale 27 septembrie 2020

  1. 4 ani nu a făcut nimic în sectorul 2, l-a dus la stadiul de ‘CEL MAI MIZERABIL SECTOR’, parcurile sunt praf, străzile la fel…. acum 3 ani spunea despre PSD ca e ciuma rosie…si acum a trecut la PSD, trebuie sa nu gandesti daca votezi pentru următorii 4 ani un asemenea cetatean…a avut ADP2 pe mana, a fost viceprimar si nu a miscat un deget. Rusine!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.