Radu Nicolae Mihaiu – alegeri locale 27 septembrie 2020

Al doilea interviu din seria mini-interviurilor realizate pentru blog a fost cu Radu Nicolae Mihaiu, candidatul USR-Plus, susținut de PNL în cursa pentru ocuparea funcției de primar al sectorului 2. Precizez, așa cum am mai făcut-o, interviurile nu sunt polemici sau dezbateri înflăcărate, ci au doar rolul de a-i cunoaște pe candidați, de a-i asculta și de a afla răspunsurile fiecăruia cu soluții la probleme vechi ale sectorului nostru.

Radu Mihaiu este președintele USR Sector 2 și fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în 2016. Își propune pentru mandatul său, dacă va câștiga aceste alegeri, să creeze mai mult spațiu verde, să faciliteze transportul cu vehicule non-poluante, să mărească spațiul alocat școlilor și să încerce, acolo unde se poate, să creeze corpuri noi de clădiri, vrea un sector mai curat și crede că acest lucru se poate face doar cu responsabilizarea cetățenilor, dar și personalului administrativ și, nu în ultimul rând, crede în transparență decizională și bugetare participativă.

Un gând despre “Radu Nicolae Mihaiu – alegeri locale 27 septembrie 2020

  1. A facut in 5 luni cat altii nu au putut în 4 ani 😂😂😂https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/interesele-lui-vintu-in-delta-liviu-mihaiu-a-avizat-benzinariile-plutitoare-ale-petromservice-543281

    In afara de spargi nu a făcut nimic ca guvernator în delta dunării, ce să caute la sectorul 2?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.