Focarul de infecție din strada Gimalău

Când am făcut blogul acesta, unul dintre motive a fost nevoia de a mă face auzită. Nevoia de a spune cu voce tare tot ceea ce mă deranjează în sectorul în care locuiesc și să spun lucrurile în așa fel încât să audă și cei responsabili, dar și cei care poate nu au curaj, încredere, sau pur și simplu nu știu cum, sau nu au instrumentele necesare de a se face auziți.

Am făcut publică adresa de e-mail a blogului cetatean.insectorul2@gmail.com și am activat mesajele pe pagina de Facebook a blogului Cetatean in sectorul 2. Și oamenii scriu. Nu tot ceea ce primesc public, cu unii doar vorbesc, altora le dau sfaturi, pe unii îi ajut cum pot mai bine să rezolve din problemele pe care le au și nu le pot rezolva singuri în relația cu administrația locală a sectorului 2.

Ieri, mi-a scris Ionuț. Tatăl lui are un teren situat în strada Gimalău sector 2 cartier Steaua Roșie Tei Toboc. Locatarii care stau vizavi de el, la numărul 55, nu au toaletă deloc, nici măcar în curte și își fac nevoile pe terenul tatălui, nemaivorbind de mizeria constantă pe care o fac peste tot în cartier, trăind într-un focar de infecție.

Din anul 2019, Ionuț a sesizat Primăria sectorului 2, Poliția Locală a sectorului 2, Garda de Mediu și a rugat insistent să fie montate camere de supraveghere în zonă ca să poată fi amendați cei care fac mizeria asta.

Niciuna dintre autoritățile sesizate nu au ajutat. Și groapa de gunoi de acolo crește în fiecare zi.

Și ceea ce m-a făcut să scriu aici, să urlu eu pentru el, este faptul că a primit un răspuns de la Poliția locală a sectorului 2 care, în sictir, ca mereu de altfel în această instituție bolnavă, îi transmite că proprietarii terenului de lângă el sunt decedați și că nu pot interveni. Prin urmare, cine ocupă abuziv terenul și locuința din Strada Gimalău nr. 55 poate face absolut orice dorește, să dea și foc la întregul cartier…..

Bine că avem montate camere de supraveghere peste tot și nu le folosim și acolo unde chiar sunt necesare și ar putea folosi, nu montăm.
Ce să zic, e bine că sloganul primarului sectorului 2 este “Zero toleranță pentru nesimțire”. Se vede. E clar, nu?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.