Șoseaua Iancului – o hazna

Aveți porci? Animale zic, nu așa în general… 😉

Dacă aveți, un loc bun în care ați putea să-i creșteți este pe trotuarul aferent Șoselei Iancului. Adică e central, e spațiu suficient, ar avea cu ce să se hrănească, aer liber, ar fi supravegheați și ar trăi fericiți.

20150202_10505820150202_10504020150202_10512720150202_105152

Am sunat azi la Primăria Municipiului București (PMB) să mă interesez dacă trotuarele sunt în grija lor sau a Primăriei Sectorului 2. Sunt la ei, adică la PMB. Am aflat asta după ce am fost „redirectată” la trei servicii. 😉

Da’ știți ce mi-a plăcut? Că până la urmă am vorbit cu cineva (s-a prezentat omul, dar nu-i dau numele că poate nu vrea…) de la Direcţia Transporturi, Drumuri, Sistematizarea Circulaţiei care a fost mega amabil. Mi-a zis că ei se ocupă. Mi-a prezentat situația lucrărilor. M-a pus să-i spun exact unde era mizeria. Mi-a dat adresa de e-mail a directorului executiv și mi-a spus să-i scriu. M-a asigurat că-l sună pe constructor (apropo, e Tehnologica Radion) să-i zică una, alta despre bun simț și muncitori, ș.a. 

Da. Un mare fâs. Dar a vorbit omul frumos și detaliat și nu i-a fost frică să se prezinte și poate chiar o să fie mai curat. Aștept și un răspuns oficial la adresa mea și o să pun aici.

Iaca, na, că se poate. N-ajuți cetățeanu’ cu nimic dar îi vorbești frumos și pleacă fericit. Să mai zicem și de bine, nu?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.