Aceeași funcție din 1993

toma sutruDin seria mă uitam și eu pe site-ul Primăriei Sectorului 2, astăzi l-am zărit pe domnul Toma Șutru, secretarul sectorului 2.

Acest venerabil (58 de ani) domn a lucrat din 1989 doar la stat. A fost primarul județului Ilfov (așa a fost o perioadă, erai primar de județ) între anii 1989-1992, apoi un an consilier în Prefectura București și din 1993 este secretarul sectorului 2.

Pentru toate aceste poziții îl recomandă licența în Drept și cursurile de pregătire urmate de-a lungul anilor. Gurile rele spun că ar fi și ceva nepot de-al primarului. Dar noi nu credem bârfele ieftine, nu-i așa? 🙂

O simplă căutare pe „goagăl”a numelui Toma Șutru dă rezultate uluitoare: Putereawww.b365.ro, România Liberă și lista continuă. Trebuie să recunosc că personajul este foarte interesant. Cu toții știm că secretarul sectorului este practic „șeful” consiliului local și mâna dreaptă a primarului, dacă nu chiar „primarul”.

Acest domn Șutru are, potrivit declarației de interese acțiuni la Cocor SA și o avere impresionantă. Învârtlicuri și aranjamente astfel încât, după anul 2000, actele să arate că el nu are mare lucru pe numele său ci soția, Angela. Doar că femeia e de fapt o casnică de succes având venituri de 400 de euro, din chirie.

Domnul Șutru (și soția casnică) au terenuri în Ilfov (doar n-a fost degeaba primar acolo), au case în Brașov și București, terenuri agricole, un autoturism și un ATV (iarna la Poiana Brașov să aibă cu ce să se dea pe zăpadă).

Doamna Șutru cred că se trage dintr-o familie bogată. Are moștenite trei conturi la bancă, de invidiat: 70.000 de euro, 72.000 de dolari și 50.000 de lei. A știut domnul secretar Șutru cu cine se însoară. 😉

Pentru ce responsabilități are în funcția pe care o ocupă, domnul Șutru nu are un salariu de speriat. Potrivit declarației de avere, acesta ia aproximativ 5000 de lei pe lună. Pe mine altceva mă face să-mi pun întrebări. Dacă soția e casnică și veniturile sunt cele declarate, de unde bani pentru toate „propretățile” familiei?

O fi ceva adevăr pe aici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.