O să ne umplem de chioșcuri

Da, o să ne umplem de chioșcuri și de mizerie. E clasic să fie așa, indiferent câte amenzi dai și indiferent cum încerci să aplici legea. Chioșcurile și auto-chioșcurile aduc cu ele mizerie, mirosuri, cerșetori, gunoi, extinderi în stradă cu ocuparea spațiului public etc.

Și tocmai pentru că ne place mizeria și sectorul 2 concurează la ocuparea locului 1 la mizerie și dezordine, Consiliul Local a aprobat o Hotărâre prin care aprobă utilizarea spațiilor publice din sectorul 2 pentru amplasarea de rulote și automagazine. 

HCLrulote1HCLrulote2

Adevărul e că eficientizarea spațiilor publice, crearea de noi locuri de parcare (eventual găsirea de soluții pentru parcaje supraetajate), ridicarea gunoaielor din spatele blocurilor nu sunt priorități pentru administrația locală. Chioșcurile sunt.

Deci, dacă aveți în zonă un spațiu public gol, convenabil situat lângă o stație de autobuz sau o gură de metrou, pregătiți-vă. În curând, acolo va fi amplasată o rulotă în care se vor găti merdenele, șaorma, crenvurști sau hamburgeri. Știți voi, toate curate și proaspete!

Iar trotuarul va arăta demențial. 

chiosc 2chiosc 3

Pozele sunt de aici: http://www.clubafaceri.ro și http://www.simplybucharest.ro

2 gânduri despre “O să ne umplem de chioșcuri

    1. Anexa nu e publica. Se oferă la cerere. Dacă o obții de la ei, cu mare drag o facem publica. De obicei, chioșcurile acestea pot fi amplasate oriunde pe spațiul public cu respectarea unor norme.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.