Poșta redacției se întoarce

Trebuie să recunosc că mi-au lipsit mesajele voastre. N-am mai primit de foarte mult timp nicio poză și nicio sesizare pe adresa de e-mail cetatean.insectorul2@gmail.com

Dar iată că astăzi am găsit pozele lui Mihai și ce-i drept deși nu asta mi-a fost intenția, întâi am zâmbit, apoi am râs cu poftă și la final m-am întristat.

Mihai locuiește pe Șoseaua Iancului și după ce a suportat cu stoicism lucrările de reamenajare și lipsa locurilor de parcare și chinul de a trece zilnic prin noroaie cu căruciorul fetiței lui de un an, a fost fericit să găsească următorul anunț, în luna mai:

1

Cu bucurie în suflet, Mihai a așteptat să vadă trasarea Șoselei Iancului și gazonul aranjat la marginea trotuarului, pentru a putea trece cu căruciorul fetiței, în mod civilizat pe la trecerile de pietoni. Dar Mihai s-a întristat pentru că Primăria Municipiului București (PMB) dă termene doar de dragul de a le da.

Astăzi suntem în 22 iunie 2015. De 9 zile PMB ar fi trebuit să amenajeze spațiile verzi și să traseze marcajele pe Șoseaua Iancului pentru confortul lui Mihai și al altor probabil sute de mii de locuitori din zonă. Din păcate Șoseaua Iancului arată așa:

23

Mulțumim pe această cale domnului Primar General al Capitalei, domnul Prof. dr. Sorin Oprescu – se pregătește pentru un nou mandat….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.