Obrazul subțire c-un concert se ține!

Așa bucurie cum am simțit eu ieri când am găsit pliantul din poză, mai rar….

afis

Doamne de când îmi doream să-i ascult pe toți ăștia de pe afiș! Și ca să vezi cum vine Primarul Onțanu în așteptarea dorințelor mele și ale voastre, i-a chemat pe toți odată – Matteo, Modern Talking, Vama, Anna Lesko, Anda Adam, DJ Project, vai ce bucurie.

Parcul Florilor va fi gazda acestui minunat concert, organizat din banii noștri, pentru noi, ca să ne bucurăm și să cântăm, toți laolaltă și să preaslăvim numele Primarului iubit și al instituției publice din sectorul 2, cu numele căruia și cu numele căreia vor fi bannere peste tot și pe scenă și pe jos, ca să nu uităm vreodată cine ne aduce nouă atâta bucurie și atât răsfăț. De parcă nu tot noi am plăti pentru ele. Și zău că eu aș plăti pe alții să vină să-mi cânte dar pe mine nu mă întreabă niciodată Primarul Onțanu ce mi-ar plăcea să facă din și cu banii mei.

Vouă nu vi se pare frustrant așa un pic? E ca și cum am lua salariul și ni l-ar cheltui altcineva, fără să ne întrebe vreodată dacă avem și noi nevoie de ceva… 

Dar pentru că de data asta sunt foarte curioasă să aflu cât NE costă pe mine și pe voi acest concert extraordinar, am întrebat:

cerere concert

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.