Sector bogat, Primar sărac

Sunt zile și zile. Zile în care nu-mi place de Primarul meu și zile în care-mi place.

Uite, ca să înțelegeți mai bine: nu-mi place de Primarul meu pentru că se laudă și are spirit comunist (îi place să creadă și să spună că el face totul cu mâinile și banii lui). Apoi, nu-mi mai place de Primarul meu pentru că nu gândește deloc proiecte de infrastructură pentru sectorul 2 și nu construiește locuri de parcare. Și nu-mi mai place de Primarul meu pentru că este Primarul pomenilor electorale și cheltuielilor populiste. Bine, mai sunt multe lucruri care nu-mi plac la Primarul meu, dar am zis doar câteva, ca să fie de exemple. 🙂

Apoi, sunt câteva zile când îmi place de Primarul meu. Îmi place că, așa, în felul lui populist și aiurea, încurajează îmbătrânirea activă și are grijă de bătrânii noștri, ținându-i ocupați. Apoi, îmi mai place de Primarul meu că s-a ocupat serios de reabilitarea termică a blocurilor (sunt încă multe de spus pe tema asta, dar sectorul 2 stă foarte bine la acest capitol). Și îmi mai place de Primarul meu că are grijă de școlile și grădinițele din sector, chiar dacă nu-l preocupă deloc crearea de noi astfel de instituții.

Și uite, astăzi am descoperit, citind declarația dumnealui de avere, că mai am un motiv de mândrie cu Primarul meu. E om cinstit, sărac lipit pământului (mă rog, aproape). 😉

Păi zău, să gestioneze el cel mai bogat al doilea sector al Bucureștiului și să nu aibă aproape niciun ban economisit în conturi? Acum pe bune, s-a și împrumutat, își întreține și soția, muncitor ceva necalificat la S.C. Artă și Precizie S.A. cu un salariu de 1.500 de lei anual și o pensie de 8.700 de lei anual.

conturi

datorii 

Iar el? El, Primarul meu, are un salariu anual de 52.488 de lei și o pensie de 22.752 de lei. Și atât.

venituri

Nah, să mai zică cineva că omul ăsta nu e cinstit. Că nu trăiește, ca fiecare dintre noi, de la o pensie, la cealaltă și de la un salariu, la celălalt. Primarul meu e om cinstit. Primarul meu e Neculai Onțanu.

P.S.: Orice interpretare a textului de mai sus, alta decât cea mai serioasă și fără pic de ironie, vă aparține. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.