Să-nceapă campania electorală!

Daaaaa. Și zice lumea că e bine să fim calmi, să gândim pozitiv, să nu ne stresăm, că nu e bine pentru minte, trup și suflet să ducem o viață agitată și plină de zbucium.

Daaaaa. Păi chestia asta cred că funcționează la unii. Cel mai adesea cred că funcționează la oamenii care n-au nicio jale-n viața lor. Adică așa, se trezesc dimineața, văd ei unde-i duce ziua, mănâncă din copaci și beau apă de izvor. Că doar o viață ne-a dat Dumnezeu și p-aia s-o consumăm cu nervi, ar fi păcat.

Daaaa. Eu nu fac parte din categoria asta de oameni. Dar nah, fiecare cu stilul lui de viață, cu așteptările lui, cu nevoile lui și cu bolile lui. Eu sunt o agitată. Dar agitația asta îmi priește, mă împlinește, mă îmbujorează și mă-nflăcărează. 🙂

Daaaaa. Păi uite: cum să nu mă-nflăcărez când am primit răspunsul Autorității Electorale Permanente (AEP) la sesizarea mea făcută la adresa tentativei de mogul de presă a domnului Dan Cristian Popescu – anunțat viitor candidat la Primăria Sectorului 2. Detaliile aici.

AEP răspunde răspicat că atribuțiile sale pornesc și se opresc, strict în campania electorală. În rest, orice abuz politic, electoral, psihic sau mintal, face obiectul instituțiilor de drept comun.

AEP

Adică pe bune? Adică 4 ani oamenii ăștia stau degeaba, sau cum? Adică avem o instituție care are activitate doar 2-3 luni pe an, o dată la 4, respectiv 5 ani, dar oamenii angajați acolo primesc salarii și beneficii și se plimbă pe la congrese prin țări străine etc? Adică pe bune?

Și un nene care-mi lasă în cutia poștală un ziar care are clar conținut electoral trebuie reclamat unei instituții de drept comun? Adică pe bune?

Păi da, vedeți voi, dragii mei, d-aia în România face fiecare ce vrea, pentru că poate….

Le propun, cu această ocazie, tuturor viitorilor candidați la Primăria Sectorului 2 să înceapă să distribuie ziare și pliante cu ei și despre ei. Ce dacă nu e campanie electorală? Oricum nu pățesc nimic și de ce să le fure alții startul. Lucrul bun se construiește din timp! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.