UPDATE: Doamna Dobrescu de la ap. 118

Astăzi am fost sunată de un echipaj al Poliției Locale Sector 2 care a venit la doamna Dobrescu. E în garsonieră. Nu le-a permis accesul în locuință. Am discutat cu ei și cu Administratorul blocului, venit și el la fața locului să ne dea o mână de ajutor. Este foarte posibil ca nepotul dumneaei, știți, acel nepot care a dat-o afară din casă, să fie cu ea în casă. E firesc să nu fi deschis ușa…. 😦

Cei doi polițiști locali prezenți astăzi (oameni în regulă și binevoitori) mi-au spus că au sesizat deja DGASPC și că vor veni să facă o anchetă socială și, mai presus de orice, m-au asigurat că nu vor lăsa lucrurile așa și vor monitoriza situația zilele acestea.

Mă bucur enorm că au confirmat situația doamnei Dobrescu și cu Administratorul blocului și trag speranță că putem ajuta un suflet sărman să nu fie bătaia de joc a nimănui. De Sărbători, putem fi mai buni!

PS: Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre și pentru bunătatea de care ați dat dovadă prin faptul că fiecare în felul lui s-a oferit să dea o mână de ajutor! Vă țin la curent!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.