Duminică votăm

Duminică votăm. Stă în puterea noastră să încercăm să schimbăm ceea ce nu ne place la sectorul în care trăim, la orașul în care trăim. Este datoria noastră, de cetățeni, să mergem la vot și să delegăm puterea noastră de a lua decizii, aceluia sau aceleia care ne-a câștigat încrederea.

Știu, unii dintre voi veți spune că nu vreți să mergeți la vot pentru că totul e o mizerie și niciunul dintre candidați nu v-a convins, că toți sunt din același aluat și numai după interes. Alții sunteți deja hotărâți și veți acorda întreaga voastră încredere și speranță unuia dintre cei înscriși în cursa electorală.

coadaIată candidații pentru funcția de Primar al Sectorului 2 (în ordinea alfabetică a prenumelor):

Andrei Răzvan Condurăţeanu – PSRO

Antoneta Georgeta Alexandra Bugner – USB

Augustin Hagiu – PRU

Cezar Cătălin Marin – PPU(social-liberal)

Dan Cristian Popescu – PNL

Dumitru Pelican – PER

Gigel Andrabulea – PDS

Mugur Mihai Toader – PSD+UNPR

Radu Mihai Cristescu – PMP

Rodica Dorina Roman – Partidul Socialist Român

Stelian Damov – ALDE

Eu nu știu cum e fiecare. Sunt convinsă că oricare dintre ei are calități și defecte. Unii sunt mai pricepuți, alții sunt binevoitori, unii își doresc schimbare, alții continuare. Ceea ce vă pot spune însă cu siguranță este că, dat fiind actualul sistem electoral românesc, toți au în spate un partid politic. Iar Partidele Politice au toate câte un interes – fie el financiar, de palmares, juridic etc. Asta doare. 

Pentru mine alegerea e grea pentru că știu că orice aș vota, votul meu nu merge către un singur om. Votul meu va merge și către toți sprijinitorii lui. Iar sprijinul Partidelor nu vine niciodată gratuit. Din păcate….. 😦

Eu voi vota duminică. Vă rog și pe voi să faceți asta. E important ca fiecare dintre noi să-și expună, prin vot, punctul de vedere – acordul, dezacordul, nemulțumirea. 

Blogul acesta, părerile mele, părerile voastre, demersurile civice, boicotul autorităților locale nu poate avea legitimitate fără expresia votului. Ca să poți comenta trebuie mai întâi să fi făcut ceva. Statul acasă, la bere, la grătar, fără a-ți exercita dreptul legal, conferit prin Constituție, de a vota, te obligă mai apoi, ca 4 ani să stai în banca ta. Nu ai voie și nu poți comenta alegerile altora, atât timp cât TU nu ai avut bunul simț și responsabilitatea de a vota.

Duminică, 05 iunie 2016, sunt alegeri. Alege și tu ce crezi că va fi mai bine pentru București și pentru sectorul 2 în următorii 4 ani. Votează!

Sursa foto: criteriul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.