Gropile de gunoi ale Sectorului 2

Mie îmi place mailul meu cetatean.insectorul2@gmail.com. Cetățenii sectorului trimit of-uri personale, tot felul de solicitări-unii cred că n-au priceput exact că eu nu sunt Primăria, ci un blog. 🙂

Însă cele mai apreciate sunt de departe poveștile despre delăsarea autorităților locale și modul ăsta absolut penibil în care, deși există Poliție Locală care patrulează și extraordinar de multe camere de supraveghere, există locuri pline de gunoi, proprietari care nu-și îngrijesc terenurile și le abandonează fără să primească vreo amendă sau să fie somați să păstreze curățenia.

Zilele trecute, am primit un mesaj din partea Luminiței care mi-a trimis câteva poze cu un loc abandonat din imediata apropiere a Oficiului Poștal nr. 38 situat pe Strada Teiul Doamnei nr. 19 și chiar lângă un loc de joacă.

 poza-2 poza-3 

Luminița îmi scrie așa: „Terenul respectiv este proprietate privată. Până nu demult pe el se afla o construcție, o baracă. Scopul: necunoscut. Anul trecut, pe la sfârșitul lunii august, baraca a luat foc. Se înălțau vâlvătăile până la etajul 4 al blocurilor de locuințe din jur. La nici 5 metri de acest loc este și o parcare de reședință. Focul a fost stins, dar mizeria a rămas. Nimeni nu s-a sinchisit încă să  curețe locul. Și pentru că este mizerie, mulți cred că li s-a făcut o groapă de gunoi între blocuri și  aruncă acolo tot ce le este de prisos prin casă.”

Eu nu știu cum proprietarul unui teren își poate imagina că lasă lucrurile așa și nimeni nu-i face nimic. E nefiresc. Atât timp cât afectează bunul mers al vieții celorlalți și imaginea sectorului, acest proprietar trebuie identificat, somat și amendat până îi ies ochii din cap. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.