Leapșa!

De vreo două săptămâni, aștept să dau o leapșa la Administrația Domeniului Public Sector 2 și domnului Viceprimar Dan Cristian Popescu.

Urmăresc o mașină abandonată, parcată pe Soseaua Mihai Bravu, chiar vizavi de Biserica Bălăneanu, în fața unui coafor. Pentru că lauda e mare la autoritățile locale și chiar eram curioasă să văd cum își fac treaba și ridică mașinile abandonate pe raza sectorului 2, am stat puțin să văd cum merge procedura. N-a mers. Mașina e acolo zi de zi, plină de gunoi deja. 

 

Domnilor, stimați reprezentanți ai autorităților locale ale sectorului 2, iată ce vă propun:

 • las sesizarea mea aici. Am scris în articol locul exact unde se află autovehiculul abandonat și am pus fotografii evidente. Starea de degradare a autovehicului o încadrează perfect în prevederile legale potrivit cărora puteți acționa. Vă invit să vă faceți treaba,
 • eu voi face aici pe blog un serial despre evoluția și aplicarea procedurilor.

Ce ziceți? Facem un parteneriat autoritate-cetățean? Avem tot ce ne trebuie? 🙂

Leapșa!

 

 

 

Un gând despre “Leapșa!

 1. Eu totuși am avut success cu Primăria Sector 2 într-o plângere similară.
  Ce-i drept a fost mai alambricată cererea. Imobilul era înregistrat pe „Strada Paul Greceanu 2, București” intersecție cu Strada Polonă. Eu am făcut plângere la PS1 (Polonă e în S1) în care reclamam mirosul fetid din curtea imobilului abandonat. Ei au `forwardat` cererea la PS2 care în ~1 săptămână au venit cu utilaje serioase și au făcut curat (coincidența a fost că în dimineața în care au făcut curat tocmai treceam pe acolo și am văzut)
  Acum sunt convins că au mai fost reclamații, nu doar a mea, dar rezolvarea a venit chiar într-un timp acceptabil (ba mai mult perimetrul a fost chiar îngrădit – nu știu dacă de primărie sau de proprietari).
  O reclamație la primărie… există? Sau doar pe blog?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.