A dispărul mașina!

Săptămâna trecută, mai precis luni, 26 iunie 2017, am scris articolul ACESTA despre o mașină abandonată, situată pe Șoseaua Mihai Bravu, vizavi de Biserica Bălăneanu. Am lansat atunci o leapșa publică reprezentanților Administrației Domeniului Public Sector 2, spunându-le că voi urmări demersurile pe care le vor întreprinde în situația evidențiată pe blog.

Urmarea acelui articol a fost un „spionaj”, aproape zilnic, al mașinii respective. Ce vă pot spune cu siguranță este că mașina nu a avut pus niciun aviz în parbriz și nicio notificare de vreun fel. 

Mașina a fost acolo toată săptămâna trecută:

Ieri, 04 iulie 2017, după o săptămână și o zi de la articol, mașina nu mai era acolo. 

Trebuie să recunosc că m-am învârtit puțin prin zonă și pe străduțe în căutarea ei… 🙂 Doar așa ca să mă asigur că proprietarul nu o plimbă dintr-un loc în altul, dar în zonă, dat fiind că sunt convinsă că și el conviețuiește pe aproape…

Există, în concluzie, două posibilități:

  1. Proprietarul a fost plecat, sau a avut intenția de a o abandona, a revenit asupra deciziei și a mutat mașina, a dus-o la REMAT, treaba lui.
  2. ADP Sector 2 a solicitat Poliției Locale sprijinul să identifice proprietarul, i-au transmis acestuia o scrisoare/i-au făcut o vizită/ etc. Omul a fost înțelegător, a luat mașina și nu știe nimeni ce a făcut cu ea.

Acum, oricum ar fi, mașina nu mai e acolo, urâtă, abandonată și plină de gunoi puțitor, un focar de infecție, mai ales la temperaturile ridicate din zilele acestea. Ce mi-aș dori nespus, este ca ADP Sector 2 chiar să fi intervenit, să-și fi făcut treaba și să fi acceptat LEAPȘA mea. Nu de alta, dar așa e firesc și normal, să-și facă treaba. Din păcate, nu vom ști asta.

Sau poate reprezentanții ADP Sector 2 vor dori să transmită un comentariu aici pe blog să ne spună că au intervenit și cum au procedat. Le mulțumim anticipat, deși nu cred în minuni… 😀

2 gânduri despre “A dispărul mașina!

  1. Acum citiva ani,cineva si-a abandonat masina in fata blocului unde locuiesc.Am sesizat scris ADP sect.2si am asteptat sa se intimple ceva.Dupa doua luni m-am dus din nou la ei.Nu au gasit hirtia si sa fac alta.Am facut,am depus si iar am asteptat.Iar am asteptat3 luni.ma-m dus din nou acelas raspuns ,,nu gasim solicitarea,,.Am rescris-o si iar am asteptat.Cind s-a implinit 8 luni m-am dus iar.Au dat vina pe politia locala motivind ca ei au sesizat -o si s a ma adrsez acolo.Am mers la politie.Nu primisera nici o sesizare.Mi-au cerut numarul de plecare si data ,de la ADP.Adp nu mi l-au dat.Am cautat impreuna cu politista de la ghiseu in registrul de corespondenta ,sosirile pe ultimele 6 luni.Nimic.Intre timp ne luasem masina si nu aveam loc de parcare.Apelez la o cunostinta ,politia rutiera,sa-mi afle adresa proprietarului.Aflat in doua ore.Dus cu informatia la politia locala (informatie pe care la fel de bine o puteau obtine si ei).S-au executat in doua zile,dar pentru ca acest lucru s a se i ntimple mi-am facut o gamada de nervi si mi-am pierdut mai bin de o saptamina.Pentru ei ar fi fost simplu, daca doreau sa-si faca treabaAdresa la politia locala,politia la cea rutiera ,adresa la propietar si ridicarea masinii daca a cesta nu o ridica.Bomboana pe coliva a fost cind dupa ce au ridicat masina ,a venit un vecin si a parcat-o pe a lui,ca acolo parca el cu un an inainte.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.