Era o vorbă cu fudulia, dar n-o mai știu….

Știți ce mă enervează pe mine foarte rău la administrația publică din România? Că e anapoda și mai e și fudulă rău. Dacă n-ar fi trist, aș putea râde chiar, când mă gândesc că în România se găsesc bani de investit în orice, mai puțin în ceea ce trebuie.

O să vă dau doar câteva exemple, deși ele sunt infinite: 

Categoria prea mult și degeaba: panseluțe, borduri, târguri, concerte, semafoare, stâlpișori, garduri, etc.

Categoria deloc și util: locuri de parcare, curățenie, colectarea selectivă a deșeurilor, eliminarea comerțului stradal ilicit, locuințe sociale, verificarea comercianților (autorizații, legalitate etc.), etc.

Cea mai nouă achiziție a administrației locale a sectorului 2 este încheierea unui contract de servicii cu o firmă din Focșani, pentru promovarea parcului de agrement Tei. Centrul de Expertiză Strategică pentru Instituții și Organizații S.R.L. primește aproximativ 3.000 de lei (fără TVA)lunar, ca să facă nimic. 

Contractul este semnat la începutul lunii iulie.

Site-ul este neschimbat, este tot cel făcut obligatoriu la pornirea proiectului, acum 5 ani. Pagină de Facebook încă nu există. Ce să mai vorbim de îndeplinirea celorlalte obligații contractuale: postări zilnice, cover inteligent, interacțiune cu fanii, campanii de marketing și multe, multe altele de care cu răutate voi spune acum, cei de la Centrul de Expertiză Strategică pentru Instituții și Organizații S.R.L. nici nu cred că au auzit, dar le-au trecut în contract ca să sune bine… 😦

Nu mă miră deloc alocarea asta financiară. Un apropiat al cuiva are această fimă și Primăria, prin Administrația Domeniului Public Sector 2, scurge bani către această căpușă. Asta nu mă mai miră deloc, dar mă deranjează. Mă deranjează că nici măcar aparențele nu le mai păstrează, pur și simplu se fură bani din buget, într-o formă mascată și nici măcar nu ne mai ferim. E totul la vedere, în bătaie de joc! 😦

PS. Mă ajută și pe mine o sursă, cu păstrarea confidențialității, să aflăm cine deține Centrul de Expertiză Strategică pentru Instituții și Organizații S.R.L.? Către cine sifonează ADP Sector 2 de fapt banii de la buget?

 

 

2 gânduri despre “Era o vorbă cu fudulia, dar n-o mai știu….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.