Să mai fie și de bine că avem nevoie

N-am mai scris de mult. M-au ținut departe de blog activitățile curente și o răceală incredibilă care m-a destabilizat complet. Cum însă drac mort n-o să vedeți, iată-mă din nou în acțiune. 🙂

Am strâns în tot acest răstimp idei de articole, dar astăzi mi-a atras atenția un proiect de hotărâre care va fi prezentat cu propunere de aprobare în ședința Consiliul Local. Voi scrie despre asta pentru că e ceva bun și îmi doresc să văd idei bune puse în practică de administrația locală.  

În 2016, Școala Gimnazială nr. 25 aproape a terminat un bazin de înot cu scopul de a-și îmbunătăți baza materială și de a asigura elevilor condiții excepționale în care să se dezvolte echilibrat și frumos.

Din păcate însă, aproape la final, pe stil românesc, s-au împiedicat. E bine însă că totuși,  în al doisprezecelea ceas, cineva s-a trezit și a zis: „Avem o bază materială, e păcat de ea să se degradeze, hai să facem ceva”. A cerut sprijin Primăriei și mă bucură imens că a găsit ușa deschisă.

Primăria sectorului 2, prin Direcția Generală Administrarea Patrimoniului Imobiliar, a decis să preia frâiele, să termine ce e de terminat și pentru a evita uzura acestui minunat proiect să încheie protocoale de colaborare cu organizații și asociații sportive care au nevoie de astfel de spații pentru a-și desfășura activitatea.

Personal, îmi face bine să văd, că pe lângă toate nimicurile care se petrec în sectorul 2, un director de școală și primarul au reușit să colaboreze astfel încât ceva bun să se petreacă pentru toată lumea implicată: elevii școlii, asociațiile sportive în căutare de spații unde să facă orele de sport cu cei interesați și administrația locală care, deși inițial va cheltui niște bani, va încasa apoi sume la bugetul local, ca urmare a protocoalelor și parteneriatelor încheiate cu terți pentru folosirea bazinului.

Proiectul de HCL în întregime îl găsiți AICI, al treilea de la finalul listei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.